Tiger eller dosk?

På fredag var det karneval i barnehagen til Alma. De bruker ikke å ha karneval som jeg er vant med at karneval er, de har temakarneval der de lager kostymene i barnehagen. Dvs, de maler på ei t-skjorte og maler barna i ansiktet. I fjor var det Hakkebakkeskogen, i år var temaet Musikkdyr. Jeg er egentlig litt nysgjerring på karnevalet, for jeg aner virkelig ikke hva et musikkdyr er. T-skjorta Alma malte på, var blå og grønnmalt. Og mamma, som hentet henne i barnehagen på fredagen (jeg var jo i Trondheim) sa at en av de voksne hadde sagt at hun var en tiger. Alma derimot nekter for dette, og påstår at hun var en frosk. Hun blir faktisk meget så amper når jeg spør om hun var tiger på karnevalet. "Neeeei, dosk!!" :)
Dere kan se selv, tiger eller frosk? Etter det siste bildet må jeg si at jeg heller mot tiger, en frosk spiser vel ikke en hel zebra?? ;)


Yngvild sa hun hadde vært grønn i trynet på barnehagen, så regner med det er mye ansiktsmaling som har gått av før vi fikk henne hjem. De sinnsyke øyenbrynene gjorde at jeg lo hver gang jeg så på henne, hun hadde jo et konstant spørrende blikk. :) Jeg tror vi skal investere i litt ansiktsmaling her hjemme, det er jo kjempeartig!

Alma har holdt det gående helt til klokka ti i kveld. I senga vel og merke. Vi hadde besøk, og da kan man jo slettes ikke sove. Jeg må si jeg sliter med å holde meg alvorlig når jeg og besøket mitt ler, og så hører vi den falske latteren fra soverommet samtidig ;)
Nå er det natta for denne damen også, god natt :)

Én kommentar

Yngvild

16.02.2010 kl.08:59

nuskelusken som kan si ynninnn! ;D

Skriv en ny kommentar

hits