Både bursdag og møkkadag.

Gratulerer med dagen verdens beste søster og supertante Hanne

Da Alma hadde magevirus:
Sykepasseren og den syke, som glimret til med et megaglis da kameraet kom frem :)

Vi feiret Hannis i ettermiddag, men ellers har ikke jeg og Alma gjort noen verdens ting. Bare hatt en ren daffeformiddag. Posene fra Søstrene Grene står enda på gulvet her (fy skamme seg Guro), og Alma fant malepenslene jeg kjøpte. Dermed måtte vi jo bare male litt! Et lite tips til andre foreldre, bruk fingermaling selv om dere maler med pensler. Det er mye enklere for små barn å bruke det istedenfor maleskrin. Hos oss blir det bare et stort kliss med vann overalt, og nesten ikke noe maling på arket. Mens fingermalingen er passe tykk for en toåring å håndtere. 

Særlig passende er det i vårt hus for tiden. Jeg har nemlig en liten krølle som eeeelsker å teste ut mora. Ved frokostbordet i dag kikket hun meg rett i øynene med et meget farskete blikk samtidig som hun rett og slett helte ut hele innholdet i koppen sin på bordet. Hun vet så innmari godt hva som skjer når hun gjør slike ting, så hun gikk lydig inn på soverommet sammen meg, og satt stille i sengen sin ei stund før jeg hørte "yssuuuuum" (unnskyld) fra soverommet. Når jeg kom inn sa hun "dos?", så klemte vi og var venner igjen.  Søta mi ♥ 

Snuppa malte et bilde til tanta i bursdagsgave, men det tørket selvfølgelig ikke i tide. Det var forresten ikke bare på arket det kom maling ;) Man har det tross alt ikke mer morro enn man gjør det til selv! :DTil slutt vil jeg benytte anledningen til å takke dere snille mennesker som skrev så hyggelige morsdagshilsener til meg under forrige innlegg. Takk, det varmer ♥
Jeg synes enkelt og greit at morsdagen er en møkkadag. Jeg er vokst opp med å feire den, frokost på sengen, kake og alt det der. Men jeg har selv ikke opplevd noe av det i løpet av de tre morsdager jeg selv har vært mor. Sånn er det når lever som alenemor. Joe har jo ikke oppholdstillatelse her, så jeg klandrer virkelig ikke han for manglende feiring altså! Jeg vet også at det er mennesker som har det mye verre enn meg, jeg har det tross alt ikke ille. Alma og jeg er friske og fine, og det er alt som betyr noe. Jeg har jo tross alt et barn også, det er mange som synes morsdag/farsdag er forferdelig pga at de er ufrivillig barnløse feks. Så synd på meg er det ikke. Men jeg påberoper meg retten til å synes at morsdagen er en møkkadag. For min del kunne den faktisk gjerne vært visket ut av kalenderen.
Men til alle andre mødre der ute, gratulerer med dagen! :)

PS! For å videreføre selvskrytet fra forrige innlegg (must keep ut the good work). Jeg vet jo selv at jeg er ei jæv*** god mor, så jeg trenger egentlig ikke en spesiell dag til å fortelle meg det. :D

4 kommentarer

Hilde&Tobias

14.02.2010 kl.23:28

Haha, så hærlige bilder;)

linpinsukkerspinn

14.02.2010 kl.23:34

Så fine dere ble :D

Ser ut som dere har kosa dere i dag da :)

Klem

15.02.2010 kl.09:20

Kan trøste deg med at man slett ikke trenger å være alenemor for å bli "glemt" på morsdagen. Den eneste morsdagsrelaterte oppvartninga her på gården, var morsdagskaka som svigermor hadde laget selv, og spanderte på sin familie, i anledning sin egen morsdag..... Den var det dessuten bare fedrene i huset som fikk glede av, for jeg og lillemann feiret morsdagen med en skikkelig kosedag i Dampsaga bad sammen med supertante + venninne. Ser ut som du og har hatt en slik type morsdag, og jeg må si det ser nesten koseligere ut enn brødsmuler i senga ;-) Vi fortsetter gjerne å feire morsdagen slik , men er enig med deg i at det nå hadde vært hyggeligst å ha med far på dette også!

marita

15.02.2010 kl.13:10

SV: Takk for koslig hilsen tilbake :) Tenk, om noen år blir vi sannsynligvis overraska med heimelaga morsdagskort av ungane på dagen, og kva er vell bedre enn det? :) Da gjør det nok ikkje noke å vere aleine på morsdagen.

Herlige bilder av Alma igjen, ser ut som dere kosa dere med malinga. Fingermaling er kjekt.

Kjenner forresten til det med å teste grensene ved kjøkkenbordet. Å ta dei heilt ut på rommet var lurt, det vil eg og begynne å prøve.

Skriv en ny kommentar

hits