Selvskryt og Søstrene Grene.

Fullpakkede dager i det siste gitt. Nå sitter jeg her med brødskiva mi med Icas løk/eggsalat på, og titter med et halvt øye på Moulin Rouge. Om jeg får lov, så må jeg bare få si at Ewan McGregor er en knakende kjekk ung mann :)
Nuvel. Det er nå. Resten av kvelden og gårkvelden for den saks skyld, har jeg brukt til å skrive søknad. Jeg har søkt på en traineestilling hos Intro Innherred. Der får man jobbe i 3 ulike bedrifter i løpet av to år. Det er jo en super jobb! Jeg søkte i fjor også. Det var en veldig "i siste liten" søknad, fikk vite om stillingen noen dager før fristen. Den gamle søknaden min ligger fortsatt på mine sider på nettsiden deres, og herrlighet hvor jeg har ledd de siste dagene! Jeg tror søknaden er et klassisk lærebokeksempel på hvordan man ikke skal skrive en jobbsøknad.

Karrieremål? Jeg har ingen spesielle jeg, vil ha en jobb hvor jeg trives i.

En prestasjon du er stolt over? Datteren min.
Motivasjon for å søke traineestilling? Den høres veldig interessant ut.
Arbeidsoppgaver du kan tenke deg? Jeg er egentlig åpen for det meste.
Noe mer du bil utdype eller informere oss om? Søknadsskrivingen gikk litt på halv tolv pga tidspress
.

Jeg har seriøst ledd så jeg har hikstet. Er det mulig Guro S?!?! Hva var det jeg tenkte med? Hvertfall ikke det som sitter plantet mellom skuldrene mine! Jeg begynte å fundere på om jeg var full dagen jeg skrev søknaden, men så kom jeg på at mine alkoholinfiserte dager i det foregående år kan telles på en hånd. Ergo jeg husker alle. Ingen av dem var rundt den 13 februar i fjor. Jeg lover dere, jeg har vært en smule mer ambisiøs i søknaden i år;) Jeg vet jo hva jeg kan, og jeg vet at jeg er faktisk ganske flink i det jeg kan også. Men det er dette med å skryte av seg selv, jeg haaaater det.
All ære til dere som ramser opp hva dere er flinke til på 3 sekunder, I wish it was me! Jeg liker mye bedre å skryte av andre jeg. Det er jo dritenkelt! :) Temasangen min de siste dagene har derfor vært "jeg er flink flink flink flink flink flink flink flink flink... ...herregud jeg er så flink og, spesiell" :D

Nå kom jeg på at det kanskje ikke var så lurt at jeg skrev dette, for jeg har tross alt oppgitt blogging som en av mine fritidsinteresser, og til og med skrevet bloggadressen i søknaden. Hmm.
Jeg er driiiiiitflink på organisasjons- og prosjektarbeid altså! Jeg er supereffektiv, kreativ og har lang erfaring i å samarbeide med ulike typer mennesker. Jeg er ambisiøs og vet hva jeg vil. Jeg er en konfliktløser og jeg ser løsninger istedenfor hindringer!
*rødme*

Det ligger et stk snuppelure og snakker i søvne på soverommet i dette sekund. Tror jammen jeg skal tusle inn til henne straks. Det tar på å snakke varmt om seg selv ;) En annen ting som gjorde meg varm var turen til Trondheim i går. Søstrene Grene var knall, men du verden så mange mennesker som hadde tenkt seg dit samtidig som meg. Køen foran kassene var laaaaang. Og jeg fikk ikke sett over alt, for det sto kømennesker i veien. Men jeg kan bare skylde meg selv, siden jeg absolutt skulle dit på åpningsdagen. Jeg fikk tatt meg en tur på butikken Ting også, og der kjøpte Hannis Dixiebokser i bursdagsgave til meg :D I tillegg kjøpte jeg en selv, pluss ei godisskål fra Bruka. For bursdagspengene jeg fikk av morfar altså. Jeg hadde veldig, veldig lyst til å kjøpe en mummikopp til snuppeluren der. Da hadde jubelen stått i taket i ukesvis her. Men den kostet 300 kroner og det synes jeg var litt i meste laget.

Bilder av fangsten min kommer senere, nå er det definitivt natt her!
Legger ved et bilde som Yngvild sendte meg i kveld. Hun har lastet ned Picasa og er hektet vil jeg si :)

Jeg aner ikke når bildene er tatt. Men jeg skimter ei julepute i bakgrunnen, så kanskje fra desember?
Tøtta er hvertfall nybadet, jeg ser det på krøllene :)

4 kommentarer

Mariann

14.02.2010 kl.10:44

Hehe, lykke til med den neste jobbsøknaden.. det er lov å være litt i tåka også da. Og håper du får en flott morsdag idag sammen med den søte snuppa, kjempefine bilder... KLEM

Yngvild

14.02.2010 kl.11:18

æ trur bildan va tadd på julehyggekvelden vi hadde med Vero før jul :) <3

Hilde&Tobias

14.02.2010 kl.12:32

Hehe..ler av fjorårets søknad;)

Godt at du ikke sendte avgårde samme søknad iår!!

Gratulerer med dagen idag!! Kose dere max.....

Kjempefine bilder av snuppelure:D

marita

14.02.2010 kl.22:14

Nydelige bilder av Alma, ho ser så herlig ut. Eg må innrømme at eg og fikk ledd litt av utsnittet frå den gamle søknaden min, eg kunne heilt sikkert prestert å skrive noko liknande :P Masse lykke til med søkinga, håper du får jobben iår.

Og gratulera så mykje med morsdagen :D

Skriv en ny kommentar

hits