Nytt/gammelt skap og litt Hula Hoop.

Endelig har jeg fått det inn i stua. Skapet mitt! Eller, heter det skap? Jo, det gjør vel det? Det er både hyller og skuffer inne i det. Skapet trenger sårt en skikkelig vask, det har jo stått i garasjen til pappa i flere år. Og det bærer det preg av. Jeg hadde uansett tenkt å male det, så det gjør ikke noe om det har fått noen flekker vi ikke får av.

Det er veldig godt å endelig ha fått det inn, men det har gitt meg en ny frustrasjon. Det står en stikkontakt i veien! Nå står jo skapet helt limt inntil sofaen, og det er ikke mye fint. Jeg vil ha det midt mellom vinduet og sofaen, men foreløpig er det umulig da det står en forbaska stikkontakt midt på veggen! Arg. Det må vel gå an å flytte en stikkontakt? Noen som vet om det er veldig dyrt? Den trenger bare å bli flyttet ca en halvmeter.

Jeg skal jo sette opp en stikkontakt utenfor ytterdøra, kanskje jeg skal spørre om et pristilbud fra elektrikeren som gjør det? Hmm. Tenke, tenke.
Jaja, her er hvertfall skapet mitt, fint ja?! :D


Det skal ikke males med vannbasert maling, nå er det ikke noe vei utenom oljemalinga. Alt annet i leiligheten er jo malt med vannbasert maling, rett og slett fordi det ikke hadde gått an å bo her hvis vi skulle ha malt fliser, dører, hyller og skap med oljemaling. Men dette skapet er så fint at det skal få oljemaling på seg. Så får jeg heller rydde ut av kontoret og gjøre om det til et malerom.
Men først må jeg jo finne ut hvilken farge. Ikke enkelt. Skal jeg ta det samme som resten av tingene her "bomull" eller skal jeg gå for noe annet. Jeg har egentlig lyst på noe lyst grå/brun-aktig. Hvis jeg får lagt gulvet jeg vil ha så blir det jo veldig mye hvitt her. Må ha litt andre farger også.
Bare kom med fargeforslag om dere har noen bra på lur :)

Alma holdt forresten på å få anfall i går da jeg måtte ta ned portrettbildet hennes. Det var snørr, tårer og tenners gnissel før jeg fikk forsikret henne om at jeg skulle henge det opp igjen. Jeg skulle bare "vaske" det først, for det var så skittent. Utrolig hva en toåring går på. :)
I dag sto det på kommoden på motsatt vegg, og det var veldig feil for min lille snuppelure. Det henge på den veggen det alltid har hengt. Så nå står det oppå det nye/gamle skapet. Foreløpig.

Nå skal jeg gå og plassere ut litt flere av lekene til Alma på rommet hennes, det har blitt fiiiint! Men jeg viser det ikke frem før alt er klart ;)
Ha en strålende fin dag alle sammen :)

Ja! jeg holdt på å glemme det. Dere MÅ bare ta en titt på denne herlige fyren. Jeg ler og ler og ler og ler :D

8 kommentarer

Linn Pinn

11.02.2010 kl.19:08

Så flott skapet var! minner meg faktisk om noe min bestemor har :)

så utrolig hærlig med rokkering! klarer ikke slutte å le jeg :p haha

Ha en fin kveld :)

brørsa

11.02.2010 kl.20:29

Muskat nøtt e ein fin farge :)

Mie og mamma

11.02.2010 kl.20:53

Så nydelig komode!!Har ett fargeforslag..Kaffe latte syntes jeg er fint...

Tinemor

11.02.2010 kl.21:48

Så flott et skap!

He, he

Jeg har laget to slike tørkle/sjal og de ligger allerede ute på shoppen, og skal i Butikken i morgen

:-)

Klem

Vero

11.02.2010 kl.22:11

Hohoho, fantastisk hula hooping fra hain lille :)

Æ syns du ska kjør samma farge som ræstn av kåken på skapet...å så kanskje heller ha ainna tilbehør me litt farga? Finn sikkert my fint tilbehør på shopping i trheim i mårra vettu :)

11.02.2010 kl.23:26

Fantastisk film :D Eg ler eg og. Skapet var kjempefint og, kan sjå for meg at det blir enda finare når du får mala det. Grå/brun aktig høyres fint.

SV: Hehe, spørs om eg må prøve. Kan jo plante han på søndag og hååååpe ;)

Yngvild

12.02.2010 kl.17:55

enig med vero!

Anetteshus.com

12.02.2010 kl.19:25

Hei, Guro!! Takk for hyggelig hilsen:)

Åååå, så flott skap du har fått tak i da!! Heldigris;) Kjempe-flott var det! Synes jo hvitt er er pent da, men det hadde sikkert blitt lekkert i en lys grånyanse også?!

Ha en strålende helg!!

Klem

Anette:)

Skriv en ny kommentar

hits