I'm so excited!

Jeg har gått og kjent på en vond hals og en gryende halsbetennelse (det er vondt når jeg svelger) i over en uke nå, men jeg har nektet å la det ta overhånd, for jeg skal til Trondheim i morgen! Jeg begynte å følge bloggen Englefryd for lenge siden, og det viste seg etter hvert at damen bak bloggen skal åpne en Søstrene Grenebutikk i Trondheim, og den åpner i morgen! :D

Er det noen som har vært på Søstrene Grene før? Jeg har ikke det, men jeg skal love deg at jeg kommer til å bli sett der hver eneste gang (nesten hvertfall) jeg er i Trondheim. Hele butikken er jo rett og slett snadder. Laila sa at prisene ligger på Ikeanivå, kan det bli bedre?! Åh hvor jeg gleder meg til i morgen :D
Bare se her!Bilder fra http://englefryd.blogspot.com

Det her er bare en brøkdel av alt de har! Er det rart jeg gleder meg?!?
Flere som har tenkt seg dit i morgen? De åpner klokka ti. Det rekker nok ikke jeg, må levere snuppa i barnehagen først. Men så er det straka vegen inn til byen.

Det beste av alt, jeg har fått bursdagspenger på forskudd av min snille morfar!

3 kommentarer

Mie og mamma

11.02.2010 kl.14:20

Så bra tips!!Dit må jeg bare altså..Så ut som de hadde riktig så mye fint der..regner med at det kanskje kommer en aldri så liten oppsummering av handlerunden i mrg:)

Kristin

11.02.2010 kl.21:20

Søstrene Grene er i Skien også :-) Har veldig mye fint og det er billigere der enn på ikea synes jeg. Konseptet er at det skal være litt gammeldags med prislapper på varene og i kassa slår de inn manuelt. Koselig:-)

Guro

11.02.2010 kl.21:27

Billigere enn Ikea?? Oh no, det her kommer til å gå hardt utover kontoen skjønner jeg... Jo billigere ting er, jo flere ting føler jeg nemlig at jeg har råd til :)

Hvordan er det med dere i Skien? Gleder meg til å treffe dere til sommeren!

Skriv en ny kommentar

hits