"dunne ditte piiiiiiiise"

Dagen i dag startet med et brak. Jeg og Alma sov i vår skjønneste søvn da Hanne plutselig sto på soveromsgulvet. Vi hadde forsovet oss! Alma var ikke villig til å stå opp i dag, så det måtte en liten koserunde til oppå meg før hun var med på å bli løftet på badet. I tillegg til litt fristing med mummiklær og brødskive med prim såklart.

Da snuppa var klar for uteklærne tok jeg som vanlig frem boblejakka og vinterskoene hennes. Spurte tilfeldigvis Hanne om hvor mange grader det var ute.
G: kor mang grader e det forresten ut i dag?
H: det e -10
G: hæh?!!?!?

Det var seriøst plussgrader da jeg la meg i gårkveld! Boblejakka ble raskt konfiskert fra snuppas hender, og ullklærne kom frem fra hyllene igjen. Tenk om jeg hadde sendt henne avgårde uten å sjekke tempen! Herrlighet... Nei, nå jeg bestemme meg for underlag under vedovnen så vi får installert den. For tiden ser det ikke ut her i stua, ting overalt! Har jo flyttet om på skap og hyller, og har en drøss med ting til "overs", venter på å få inn det nye/gamle skapet fra garasjen til pappa i morgen.

Jeg må i tillegg ta meg en tur ned på boligbyggelagkontoret (heter det det?). Jeg har jo fått innvilget en søknad fra NAV Hjelpemiddelsentralen om å sette opp en stikkontakt ute for å lade opp rullestolene. Men siden jeg bor i borettslag må det garantert godkjennes av dem først. Etter det må jeg ringe den stakkars elektrikeren som ringte på mandag i forrige uke. Alma var på det verste punktet i magevirusperioden, så da han ringte og spurte om det var greit at han kom å kikket på ledningene mine (i veggen regner jeg med) så sa jeg at da fikk han komme på eget ansvar, for her hadde vi omgangen i hus. "Ehh, jeg ringer deg tilbake for å avtale en annen dag jeg" var svaret jeg fikk :D

En ting er hvertfall sikkert, Alma har fått tilbake matlysten etter viruset. Vi var på middag til Dodo og der fikk vi sodd. nam! Alma eeeeelsker soddbollene, og jeg har virkelig ikke tall på hvor mange hun dyttet i seg. Samtidig som hun sang av hjertets lyst og danset litt også. Favoritten er for tiden Bæ bæ lille lam. Ikke den tradisjonelle versjonen må vite, nei her er lammet ute og kjører folkevogn og kræsjer/bæsjer, ramla i en dam og kunne ikke svømmer/men spiser rømme, og spiser på resturant og spiser/fiser. Etterfulgt av latterhikst fra snuppa selvfølgelig. Til middagen i dag var det lammet som satt på resturant og "kunne ikke spise, bare sitte og fise" som var på repeat. Eller, "dunne ditte piiiiiise, bae ditte fiiiiiiiiiiise!" . Underholdning har vi hvertfall nok av her i denne familien.

Nå ligger sangstjernen og sover, og jeg skal straks følge etter henne! Jeg har vært helt i svime i kveld, føler at jeg har spunnet litt rundt min egen akse her. Har en drøss med e-poster, meldinger og ubesvarte anrop å svare på, men det får bli i morgen. I'm off! :)

Jeg vil også sove så søtt som dette! ♥

Nå er det pinadø meg blitt - 16 grader ute. Jeg vil ha sommer og sol!!!...

2 kommentarer

- TALEZORA -

10.02.2010 kl.00:13

Fin blogg :)))

Hilde&Tobias

10.02.2010 kl.08:14

Skjønner godt at han elektrikeren ikke kom;)

Godt at snuppa har blitt bra igjen, kanskje du slipper unna?? Lov å håpe!!

Jeg er også sååå lei av vinter, snø og kulde:(

Skriv en ny kommentar

hits