Kom igjen da basiller, jeg vet dere vil!

Jeg utsetter meg selv for stor fare ved å skrive det jeg nå gjør. Alle vet jo at så fort man skriver at man ikke blir syk, så blir man det. Men jeg har funnet ut at jeg heller vil ha det unnagjort, å gå å vente på magevirus er en pine!! Jeg opplever jo symptomer hele tiden. Bare tankene sveiper innom det faktum at Alma var syk en hel uke, og Hanne fikk det i helgen, så føler jeg meg småkvalm. Kjenner jeg at det rumler i magen tenker jeg "nå er det noe på gang".  I gårkveld begynte jeg å fryse noe helt sinnsykt, og tenkte, "hah, nå kommer det!". Alma hadde nemlig feber de første dagene. Men, nei. Jeg blir jo aldri syk!!!

Jeg annser det som klin umulig at jeg skal slippe unna. Å stelle en syk toåring kan aldri blir sterilt nok. Jeg har tørket spy, og små rumper som har spydd ut suppe, jeg har blitt hostet på, jeg har hatt små fingre i munnen (Almas lodd i livet, hun eeelsker å ha fingrene i munnen på andre..), jeg kan garantere at Alma har drukket av mitt glass uten at jeg har merket det både titt og ofte og jeg har delt seng med en varm liten klump i nesten en uke.
Når slår basillene til?!

Lille snuppa mi på dag 4 av mageviruset. Slappis!

Jeg vet jeg kommer til å få det, men kan det ikke for guds skyld skje litt kvikt?! Det er en pine å gå å vente på å bli syk. Jeg er for øyeblikket en hypokonder uten sidestykke. Hele tiden må jeg veie "hvis jeg spiser akurat dette og blir syk, så er det ikke noe særlig å kaste opp" mot "jeg må spise så mye jeg kan, for når jeg begynner å spy må jeg ha et lite lager å ta av". Ingenting blir riktig!

Det hjelper ikke akkurat på at jeg gikk med vond hals fra onsdag til i går og trodde jeg hadde halsbetennelse heller. Et sånt halsvondt som ikke var ikke nok til at lege skal koples inn i saken. Men akkurat så vondt at jeg følte meg syk.
Blæh, jeg kjenner at jeg er en smule pessimist for tiden. Vil ikke!

Jaja, et lyspunkt er at jeg har flyttet om her på stua. Meget fornøyd! :)
Nå gjenstår det bare å hente skapet som står i garasjen til pappa, det må males før det tas i bruk, men aller først må det plasseres her for å se om det passer inn :) Rommet til Alma begynner også å ta form, skal på Jysk og bestille madrass til henne i morgen. Og så må morfaren komme en tur å borre litt i taket *smiske smisk* ;)
Han var forresten innom IKEA i dag og kjøpte med to rammet til meg. Så nå skal Blafrebildene snuppa fikk av Vero endelig komme opp på veggen. Håper bare han har kjøpt riktig ramme nå da ;)

Jøss, klokka er blitt elleve allerede. Kanskje jeg må rive meg løs fra dataverdenen og prøve å holde nyttårsforsettet mitt, hvertfall en gang per mnd... Uansett hvor trøtt jeg er om ettermiddagen er det helt umulig å komme seg i seng før tolv! Jeg vil begynne et nytt og bedre liv. Det er jo bare å legge seg, sant??

2 kommentarer

marita

09.02.2010 kl.09:38

Kryssa fingrane for at du slipper unna sjukdommen denna gangen :)

Det høres ut som dere får det kjempefint, håpa vi får sjå bileter.

Laila

10.02.2010 kl.01:11

tror at hadde du blitt smittet, hadde du vært syk nå! ligger ikke å inkuberer så lenge sånne bassiller. de slår til med en gang!

Skriv en ny kommentar

hits