Irritert.

Først av alt må jeg i dag få si at Kringastingsrådet har mistet den eventuelle tilliten jeg hadde til dem fra før av. For å være ærlig visste jeg nesten ikke at de fantes, og etter at jeg leste deres uttalelse angående "Drømmehagesaken" i dag så skjønner jeg jo det. Are they for real?!
La meg sitere en av rådsmedlemmene:
- Man skal ikke forandre bare for forandringens skyld. Hvis man har funnet et program som gir småbarn ro og fred og trygghet, bør man ikke ta dette bort bare fordi man har et ønske om endre på ting, sa rådsmedlem Knut Haavik under møtet.
Småbarn, ro og fred? Er det småbarna vi snakker om eller er det foreldrene? Og trygghet. Ærlig talt, hvis det er noen barn som kun finner trygghet i et tv-program før de legger seg om kvelden så bør kanskje foreldrene gjøre noen grep i hverdagen. Jeg har skrevet om "Drømmehagekrangelen" før jeg, vil du vite min mening kan du se her.
Konklusjon: Kringkastingsråd, skjerp dere. Har dere så mye tid til overs at dere gidder å komme med meninger om Drømmehagen morgensending vs. ettermiddagssending så synes jeg rett og slett dere skal finne dere noe annet å drive på med.

En annen ting som har irritert meg grønn og blå i dag er Åhlèns! Hat er er hardt ord, derfor må jeg få si at jeg misliker Åhlèns veldig, veldig sterkt. Kjøpesenteret her jeg bor utvidet med mange butikker i høst. En av de nye butikkene var nettopp Åhlèns. Jippi, tenkte jeg. Butikken i Trondheim har jo så mye fint. Farsken ta dem, tenker jeg nå. Da butikken åpnet her var alt bare fryd og gammen, fin butikk, fine ting. Men litt etter litt har den blitt en marerittbutikk. Det virker som om de for hver uke plasserer ut mer og mer der inne, slik at det blir umulig å komme frem for oss rullende. For de med handlevogn/barnevogn også. I dag var grensen nådd, jeg kjørte inn på en "sti" der jeg vet jeg kommer frem. Men tror du ikke de hadde greid å plassere enda flere ting på gulvet, så den eneste muligheten jeg hadde for å komme ut, da jeg var helt innerst i butikken, var å rygge tilbake! Det er ikke bare enkelt i en veldig overfylt butikk skal jeg si dere.


Ikke hører de på kommentarer fra kundene sine heller. På disken står det et klistremerke om at man ikke må legge bankkort på disken, for da kan de bli avmagnetisert. Like etter at de åpnet sa jeg fra at det hadde vært fint om de kunne klistret et klistremerke foran på disken også og ikke bare oppe på den, for vi sittende ser jo ikke det som er der oppe. Veldig kjedelig å få kortet sitt ødelagt fordi man ikke ser det merket. "Jada" sa de, det skal vi fikse. Har de gjort det? Nope.
Det verste er at jeg har et gavekort der som jeg ikke har brukt opp. Det er nesten så jeg har lyst til å "komme borti" noen hyller når jeg kjører inn der neste gang. Det hadde de fortjent! Jeg kommer selvfølgelig ikke til å gjøre det, for de som trodde det. Til det har jeg altfor lite mot. Jeg hadde jo seriøst dødd av flauhet når ting raste ned.....Nei, etter at jeg har brukt opp gavekortet mitt (hvis jeg kommer inn å får gjort det da) så skal jeg ikke sette mine ben hjul på Åhlèns igjen! Og jeg oppfordrer alle til å gjøre det samme! :D
(er det ikke det man bruker å si??, hihi)

Nå står det litt søknadsskriving på planen her før det er natta, ha en fortsatt fin kveld alle dere!

PS! Bildene er av lekekassen til Alma (den hvite) og veggklokka vår. Begge deler er kjøpt på Åhlèns.... :/

Én kommentar

Hilde&Tobias

04.02.2010 kl.22:35

Jeg er så enig med deg ang drømmehagen:( Jeg blir rett og slett sur, grinete og irritert..For vi snakker jo om de voksnes behov her og ikke barnas. Og jeg forstår ikke problemet, vil de fortsette med det samme ritualet, er det vel bare å kjøpe en dvd!!! For det finnes flere barn og voksne enn de 25000 som skriker nå!!

Jeg skal opprette en FB gruppe hvis de setter det tilbake kl1730!!!!!

Og Åhlens skal jeg boikotte for din skyld;)

Skriv en ny kommentar

hits