Litersmålmaraton.

Nå er snuppa lagt ned i ny nattdrakt og ny håndduk på puta. Hun våknet for litt siden og skreik, jeg stormet inn med litersmålet (spybøtta) men hun nektet for at hun skulle kaste opp. Men det kom ja. Ikke lett når hun hele tiden skyver unna litersmålet. Men når det kom litt oppi der så måtte hun nesten se litt på det også, så da kom de neste ladningene på rett sted :) Like etter at det siste var kommet opp måtte hun "bæsj tiss". I potta kom det også en ladning. "Oi, tiss!" sa hun da hun så det. Jeg bare: "nei vennen min, det e bæsjen din..." Dere skjønner tegninga.
Snuppa er ikke verre enn at hun nektet å ha på seg en ny nattdrakt som ikke matchet. Jeg trodde ærlig talt ikke at hun brydde seg om at nattdraktbuksa- og genseren hørte sammen, men det skal jeg bare fortelle at hun gjorde! Jeg fant ikke overdelen til den buksa hun sto med i hånden, men min lille frøken så med en gang hvor den lå. "Der mamma" sa hun og pekte underst i skuffen (har gjennomsiktige skuffer). :)Vi sov til halv elleve i dag, og i flere timer etter av vi sto opp var hun superslapp. Men hun kom seg utover dagen. Smoothie er fortsatt det eneste hun vil ha. I tillegg fikk vi kjøpt Goldfish, saltstenger og saft i dag. Det er ingen fare på ferde når det gjelder væskeinntaket hvertfall, hun har drukket en hel karaffel med saft i dag. Tanta kjøpte med en Big bite til meg da hun var ute og handlet, og hvem ville ha den? Joda, Alma heiv innpå nesten en halv sub!


Etter det matinntaket var hun utslitt, sov på sofaen i to timer. Til middag fikk hun pølse (etter eget ønske). Hun tok en bit, tygget, spyttet ut og sa "tiss bæsj". Det ante meg at det var fare på ferde, og da tanta var kommet frem til badedøra med henne i armene, hørte jeg "splætt". Jeg holdt seriøst på å le meg ihjel. Ikke av min lille snuppelure, men av tanta, som ikke er så sterk når det gjelder spy. Dermed endte de elskede mummiklærne nok en gang i vaskemaskinen, de henger i dette sekund på nytt på tørkestativet.

Jeg lurer virkelig på hva det er som feiler snuppeluren min. Må være et magevirus av noe slag? Omgangen er det ikke, til det kaster hun opp for sjeldent. Håper bare det er noe som går over relativt raskt, det er slitsomt både for den syke og mora når dette står på. I ettermiddag bevilget jeg meg en halvtime i badekaret med "Panserhjertet" mens Snuppa og Tanta så på Pippi.


Hvis det er noen som har tips til hva som er smart å gi til en toåring med dårlig mage så spytt ut! Jeg kjøpte noen kartonger med blåbærsuppe da jeg var i Åre (de har så mye artig mat i Sverige, sant?!), tror jeg skal prøve det i morgen. Eller så får jeg sende Hannis på Big Bite igjen :)

Nå rågleder mora seg til Frustrerte Fruer, flere som gjør det regner jeg med ja?!! :D

3 kommentarer

Hilde&Tobias

02.02.2010 kl.22:33

Åja, har sett på Fruene;)

Usj, sikkert noe magevirus som har tatt bolig i snuppelure sim mage:( Det har ihvertfall vært en del av det her i omegn. Vi har hatt en runde med omgangen:(

Mariekjeks, tørre loffskiver, knekkebrød er vel ting som er greit å spise når magen er i ulage. Det binder ihvertfall.

Masse god bedring til snuppa og håper du slipper unna;)

Hilde-Kristin

02.02.2010 kl.22:58

Så nydelig:) Håper hun blir snart frisk. Her jeg også kost meg med frustrerte fruer, nå kryper jeg snart under dyna. Natta:)

bestemor drillo

02.02.2010 kl.23:24

En lege sa en gang da mine var små (hold deg fast) at Coca cola som var ristet og rørt slik at kullsyren gikk ut, var effektivt! Jeg prøvde dette og det var faktisk bra ! , Men dette var jo ved omgangssyke ! Nydelig er hun jenta di, håper hun snart blir frisk! Ha en god natt;))

Klem!

Skriv en ny kommentar

hits