The coolest chick in the kindergarten.

Det er ikke bare barn som er misunnelige på Almas matbokser, jeg vet av maaange voksne som også kunne tenkt seg disse ultrastilige matboksveskene :)
(ikke sant Laila? :D )


Den til venstre fikk hun i julegave av Tante Hanne, hun kjøpte den da vi var på julemessa til Englefryd.
Da tanta kom tilbake fra USA i forrige uke hadde hun jammen meg med seg enda ei stilig matboksveske til snuppa. Alma eeeeelsker å bruke disse. Hun masjerer i vei med veska i hånda, og er fornøyd:)

Tanta er en gærning som ikke kjøpte med et lass matboksvesker fra USA, der kostet de bare 25 kroner! Mens den hun kjøpte her i Norge kostet 150 kr. Jeg hadde kommet til å hamstret, og solgt dem her :)


I går var jeg en tur på kjøpesenteret. Har igjen litt på et gavekort fra Åhlens, men fant selvfølgelig ingenting jeg likte der. I nabobutikken Kid derimot... Nå er det ikke så ille som det høres ut, jeg har manglet sofaputer i en evighet. Men jeg har liksom ikke funnet noen jeg liker 150%. Det var -70% på puter (og mange andre ting) på Kid, så da kjøpte jeg rett og slett to puter jeg synes er helt greie. Når du får -70% avslag på puter som opprinnelig kostet 99 kr og 149 kr er det ikke så mye å lure på.


Vet ikke om det synes godt, men den største puta er lys, lys dusrosa. Den andre har mønster av knapper. Jeg er fornøyd jeg:)
Men det jeg ikke er fornøyd med, er at jeg selvfølgelig måtte la øynene danse over alle varene som slettes ikke var til     -70% også. Eller, litt fornøyd er jeg jo, for jeg fant noe jeg har lett etter lenge, ei mugge til å ha kjøkkenredskaper i. Frem til nå har de stått i en minivase, og det har vært veldig trangt til de stakkars vispene og sleivene mine. Kid hadde fått inn et nytt merke, og jeg falt pladask.


Siden de hadde krus til bare 25 kr per stk i samme serie, måtte jeg bare kjøpe to te-kopper.
Guro♥te


Nå fikk jeg melding av pappa, han lurte på om jeg var hjemme. Kanskje han har vært og hentet vedovnen!?
*venter i spenning*

6 kommentarer

Laila

28.01.2010 kl.16:39

noen bør passse gooooddt på matboksene sine når jeg kommer på besøk ja. såfiiiiiiiine! sukk.

fine puter oxo

Elisabeth

28.01.2010 kl.18:12

Gud, for noen super skjønne matbokser!!! En sånn en må jeg bare ha tak i til lille snuppa jeg er tante til... Vet du hvor i Norge man ellers kan få tak i de? De var bare sååå søte!!

marita

29.01.2010 kl.11:07

Åh, så mykje fint! Og dei matboksane er noko av det tøffaste eg har sett! Sånne MÅ eg berre ha tak i.

SV: Det er heilt sant som du seier at både mor og barn trenger tid frå kvarandre :) Du må kose deg masse i Åre, det høyres kjekt ut med vennetur.

marita

29.01.2010 kl.11:11

Kva merket er det på matboksane?

Hanne

29.01.2010 kl.14:09

Man kan finne matboksene om man søker på "Tin Purse Lunch Box" på ebay! De har mange forskjellige fasonger på de! Tror også de finnes på amazon...
Hei,hei :o)

Jeg har utfordret deg på bloggen min!

Håper du tar den, og gi meg et pip hvis du gjør det så jeg får lest svarene ;o)

Skriv en ny kommentar

hits