A friend in need...

... er Toro hjemmelaget varm sjokolade! Det er seriøst den beste kakaoen jeg har smakt, noensinne! Som tilleggsopplysning kan jeg legge til at mine kakaopplevelser dreier seg om rett-i-koppen kakaoer, men jeg kan umulig se for meg at noen laget-fra-bunnen-av kakaoer kan slå denne.Jeg kjøpte den første gang ved en feil. Røsket med meg en boks med kakao da jeg var i butikken i høst, og da jeg kom hjem oppdaget jeg til min skrekk at jeg hadde kjøpt en jeg måtte blande med varm melk! Det innebærer jo arbeid. Jeg skulle jo bare varme vann i vannkokeren og vips var min jobb ferdig. Tenkte jeg. Det ble for dumt å bare la pakken stå i skapet, eller enda verre, kaste den. Så jeg bestemte meg nå hvertfall for å bruke den opp.
Oh my, er jeg glad for at jeg gjorde det! Å varme melken tok mindre tid enn vannkokeren min bruker til å koke vann. Så var det bare å blandet pulveret og melken, og vips, verdens beste kakao! Den inneholder ekte mørk belgisk sjokolade, biter med sjokolade faktisk, naaaaammmmm. For dere som trimmer som besatt etter julen, en kopp er 222 kalorier! *knegg knegg*
Mitt lille tips når det gjelder kakaoen er å tilsette 2,5 dl melk, og ikke 2 dl som det står på pakken. Den ble litt for tykk med bare 2 dl synes jeg.

Jeg har nettopp helt i meg en slik kopp nå, og jeg kjenner at varmen begynner å bre seg i skrotten. Det er kjedelig å lese om kuldeklager hele tiden, men nå har jeg virkelig fått nok.
I morgen er jeg pokka nødt til å ut også, siste frist for å levere søknad til bostøtte er den 10, så jeg må på kommunen og diverse i morgen. Huttetu hvor jeg gruer meg...

Nå skal jeg gå og legge meg sammen snuppeluren min. De siste to nettene har vi sovet i mammasengen sammen. Man må jo ligge tett sammen når det er så kaldt :)
God natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits