En rosa krølle på en Ingolf.

En av de mest geniale julegavene Alma fikk var fra oldefar. Men det var jeg som var hjernen bak :)
Vi får alltid penger av oldefar i julegave, og så kan jeg kjøpe det hun trenger. Veldig smart. Siden snuppeluren er blitt hele to år er hun ikke baby lenger, så da syntes jeg det var på tide å kvitte seg med babystolen fra Ikea. Isteden fant vi en annen fin Ikeastol :)
Valget falt på Ingolf Juniorstol


Den er helt super. Snuppeluren sitter mye bedre ved bordet nå. Den forrige barnestolen fra Ikea (den billige plastikkstolen alle har eller har hørt om) gjorde at hun ble sittende så langt unna bordet, men nå kommer hun helt inntil. Mye mindre sølings blant annet. Både mor og datter er meget fornøyd!
I formiddag koste snuppa seg med egg :)


Kosemose i dressen fra Mossi Suss som hun fikk av morfar til jul. Jeg har faktisk en likedan jakke (julegave fra oldefar), så vi er "ikehan" som Alma sier. Det er veldig stas å være "ikehan" må vite :)

Av alle ting så begynte jeg å ommøblere i kjøkkenskapene mine i formiddag... Fin romjulsaktivitet, ikke sant? ...
 Alma har fått ei egen skuffe der fatene, koppene, bestikket hennes er. Jeg har kastet et lass med plastlokk som ikke har noe å settes på, og jeg fant gamle barnematglass som var gått ut på dato. Nå gjenstår det å finne ut hvordan jeg skal organiserer skåler, matbokser, oppbevaringsbokser og snacks. Blant annet. Noen som har noen tips å komme med når det gjelder kjøkkenskaporganisering? Alt mottas med veldig stor takk!

4 kommentarer

27.12.2009 kl.21:53

kommenter gjerne bloggen min om du vil:)www.maaritasin.blogg.no

Hilde&Tobias

27.12.2009 kl.22:13

Helt enig at nå er de ikke babyer lenger, og da kan de ikke sitte i babystol heller.....

Vi kjøpte tripp trapp stol til lillemann til jul, genialt ;)

Ellen.

27.12.2009 kl.22:19

Å så nydelig hun var.

Helt bedårende øyne. Og de flotte krøllene hun hadde.

Kan nok komme med et tips. Om du bruker det er noe annet:)

Om du har skuffer i kjøleskapet,tøm de og sett boksene der. Der kan du stable de godt sammen. Kun et tips som sakt. Ha en strålende flott romjulskveld videre ♥

**Klemmis**

Guro

28.12.2009 kl.12:06

Ellen: takk:)

Kjøleskapet mitt er ganske lite, har et sånt som er delt i to, fryser under og kjøleskap over, så om jeg okkuperer de to skuffene jeg har så er det ikke plass til grønnsakene mine.. :) Men det var et supert tips for de som har et helt kjøleskap! :)

Skriv en ny kommentar

hits