Alma + sjokolademousse = sant.

Gjett hvem som troppet opp på juleselskap med et kamera som blinket rødt og "low battery" ved første snapshot i går da. Smart Guro!!... Men, jeg greide å tyne noen bilder ut av kvelden før kameraet sa takk for seg.
Middagen var som vanlig ribbe, og terteskjell med små fiskeboller og reker i hvit saus til forrett. Desserten var også som vanlig, sjokolademousse. Alma heiv innpå med julepølse under middagen, og desserten falt virkelig i smak!
Mormora ville ikke gi tøtta dessert i de høye dessertglassene vi fikk (tenke seg til! hihi) så Alma spiste drakk sjokolademousse av en ikeakopp. Fungerte tydeligvis perfekt. Også avslutter man selvfølgelig desserten med enda litt mer sjokolade. :)

Krølletrollet mitt gikk varm i går under pakkeutdelingen. Det ble rett og slett for mye for en liten krølltopp. Derfor tviler jeg på at hun fikk med seg hva hun har fått, og det gjør forsåvidt ikke jeg heller, pakkene står oppe til Dodo enda, så vi må ta en skikkelig gjennomgang når vi får alt hjem.

Det første Alma pakket opp var gaven fra Øffiiiiii (buffy) og det var en innertier! Hun satt og hoppet på den og hadde det så gøy. Tanta og onkelen er dritmisunnelige, de håper den finnes i voksenstørrelse også :)
Hva var det så hun fikk? Jo et oppblåsbart reinsdyr! Har samme konsistens som en hoppeball, og jeg tror den er beregnet for både lek i snø og innendørs. Det var full klaff Offa!Nå skal jeg opp til Dodo på middagsselskap og fylle opp magen igjen. Ikke det at den har rukket å bli tom i det siste, men likevel... :) Når Offa kommer hjem fra hytta skal han lage pinnekjøtt og lutefisk til oss. Jeg gleder meg vilt, har ikke smakt noen av delene før!

Ønsker alle sammen en fortsatt fin jul!

3 kommentarer

Stine

25.12.2009 kl.17:46

He he, ser virkelig ut som hun koste seg med sjokolademousse ja ;-) Kult det reinsdyret...

Kos dere i dag hos Offa :)

Nina

25.12.2009 kl.19:36

Koser seg ja:)

AmaBroni

25.12.2009 kl.20:52

vil se bilder av barnehagegavan! :)

Skriv en ny kommentar

hits