Jeg, stressa? Neh....

Jaaada. Etter siste innlegg var det en stk julestress som løp etter meg, greide å få tak i lilletåa mi og spredte seg derfra i hele kroppen. Jeg som var sååå tidlig ute med alt. Jadda. Not.
Når jeg blir stressa og får panikk over ting som må gjøres, så tar alt tredobbelt så lang tid som det normalt gjør. Dermed stresser jeg enda mer = totalt kaos.

Men, nå er juletreet i boks, vi var å hugget selv på mandag. Dvs, vi trasket rundt i den lille skogen, i elleve minus, og plutselig oppdaget jeg at det var en rød prikk igjen på batteriet på permoen. For hvem husker å lade den når man har things to do, den er vel ikke viktig??... Sukk..
Etter den røde-prikk-oppdagelsen satte jeg meg foran bålet og sendte Hannis ut på finne-et-fint-juletre-jakt. Det endte opp med at jeg kjøpte et ferdighugget. Som i tillegg var pakket inn i en sånn strømpe, så jeg aner ikke hvordan det ser ut :) Men Alma syntes det var stas å være med, og de hugget et tre til mamma "fra bunnen av" :)

Julegavene er pakket inn, og jeg har vært i Trondheim og levert fra meg de som skulle dit i dag. Dvs, jeg greide selvfølgelig å drite på draget, da jeg kom hjem oppdaget jeg at julekortposen fortsatt ligger i bilen, der det også ligger blant annet noen smågaver oppi, blant annet noe Alma har laget... Men de som står på til og fra lappen får få dem 2. juledag, for da skal vi på selskap der.

Vi var innom nyfødt intensiven på sankt olav i dag også. Og ga en konfekteske til de ansatte på avdelingen. Det er så koselig å ha kontakt med dem enda, og de bryr seg oppriktig om hvordan det går med Alma. Siden det er strenge restriksjoner pga svineinfluensa for tiden, så var vi ikke inne på selve avdelingen i dag, men hun som hadde hovedansvaret for Alma da hun lå der, tok bilder av henne som hun skulle henge opp på veggen. Og Alma stilte med sitt beste fotografsmil :) Julekort er på vei i posten til avdelingen, det blir nok stas.

I morgen har Alma sin siste dag i barnehagen, nå er det fri helt til den 5 januar 2010! Det blir nok godt for henne, men regner med at det er stormende jubel når hun kommer inn døra på casaen den 5. også :)
Hannis reiser til USA den 5 januar, så Eddy skal vikariere for henne her. Det blir spennende, og siden en av oppgavene til assistentene mine er å lage middag noen ganger i uken rågleder jeg meg til ghanamat! For gjett om jeg skal handle inn til diverse yummi retter :D

Men, først er det jul og julemat. Det er endel småting som er igjen å gjøre her, men siden jeg ikke skal ha noen selskapeligheter her, hvertfall de første dagene prioriterer jeg ikke å blankskure alt her. Gulvene ble vasket i går, tar en støvsugertur i morgen så er det i boks. Det viktigste på planen i morgen er å få handlet inn litt mat, og levert ut de siste julegavene. Så skal vi pynte juletre og sette ut grøt til nissen. Det gleder Alma seg til skal jeg si dere!


"Titte-tei mamma!"


Ser du meg eller??

Almaluringen fant potetgullskåla, da er det kos i heimen en tidlig morgen :)


Én kommentar

Hilde&Tobias

22.12.2009 kl.23:23

Jeg er heller ikke stressa.....joda, har litt panikk nå:( Men jula kommer uansett så får bare gjøre det beste ut av det;)

Skriv en ny kommentar

hits