Pepperkakejenta som ble forvandlet til ei nissejente <3

I dag er det nissefest i barnehagen, og her er nissejenta jeg sendte avgårde ♥
Hun hadde blitt meget forbauset da alle i barnehagen var kledd som nisser.
"hva?! er det ikke bare jeg som har nisseklær??" :)


Jeg hadde opprinnelig ikke tenkt å kle henne i nisseklær jeg da. Det hun egentlig skulle være, var ei pepperkake. Men, etter at mormora holdt på å få hjerteattak da hun hørte om planene, og hadde bekymrede samtaler med Hannis opptil flere ganger om at "det går da ikke an", "skal hun være den eneste uten nisseklær!?!" så droppet jeg planene.

Greit, det er kanskje for tidlig å lære tøtta at det går an å skille seg ut og man kan lage sin egen vri på ting. For det går an å være pepperkake på en nissefest også, sant?? ;)
Men siden hun er bare to år, så ble det nissejenteantrekk. Jeg var en tur på Toys'r Us i går. Skulle egentlig finne julegave til Alma, men jeg blir alltid overveldet der inne og kommer tomhendt ut. Men nisseantrekk fant jeg, helt tilfeldigvis faktisk. Kjolen er så fin at den kan vi bruke i selskap i jula også.
Men, sant hun er søt som pepperkake og ja??♥ Pepperkaka mi er til å spise opp♥

Jeg sitter her helt handlingslammet. Jeg får overnattingsbesøk i ettermiddag. Før det må jeg handle inn noen julegaver som må leveres i dag. Og det ser i tillegg ikke ut her! Kjøkkenet flyter. Stua flyter. Badet flyter. Gangen er faktisk ganske grei... Og assistenten er syk i dag. Juhuu. Jeg sitter å prøver å finne ut hva som kan oversees nå, men konklusjonen er egentlig at det må ryddes overalt. Jeg tror jeg må investere i en sånn ca 10 iskaffe når jeg er og handler i dag, stappe dem inn i kjøleskapet og helle i meg når trøttheten sniker seg på.
Er ikke det en god plan?? ;)

5 kommentarer

Nina

18.12.2009 kl.10:41

Så søt!

Vero

18.12.2009 kl.10:58

Bare rydd så det e plass i sofaen te mæ du så ska itj æ bry mæ me ræstn ;) Søte nissepepperkakami <3

Viggo G

19.12.2009 kl.15:53

Verdens beste pepperkake. Til å spise opp!!! ;o))

brørsa

19.12.2009 kl.19:01

savne.....................

Yngvild

20.12.2009 kl.18:42

Ho hadde skilt sæ en SMULE ut i barnehagen på fredag hvis ho hadde komme som pepperkake ja! Men det e vel ikke så mye gruppepress og mobbing på avdelinga hennes tenker æ, så det hadde vel gådd bra! Men DA hadde forvirringa blidd total da, når alle dem ANDRE hadde hadd nisseklær..! ;) Ho va nu Søøøøt hvertfall.

Skriv en ny kommentar

hits