Fra regn til snø!

I dag har jeg hatt en skikkelig daffedag. Jeg har ikke sovet lengre enn ca 7,5 timer om natten i over to uker nå. Småbarnsmødre som leser dette tenker sikkert "hva i all verden er det du klager over, det er jo lenge!". Meeen, når man har en muskelsykdom er det ikke lenge, ikke i det hele tatt. Jeg trenger å sove inn litt timer av og til, og det gjorde jeg i dag. Energireservelager eksisterer nemlig ikke i min kropp. Hanne kom og tok opp Alma kvart på åtte og sendte henne til barnehagen. Jeg sov til kvart over elleve! Nyyyydelig :) Jeg daffet rundt her i nattbuksa til to! Da dusjet jeg og ordnet meg for å hente snuppa i barnehagen.

Etter barnehagen dro vi rett til butikken for å handle inn noen ingredienser jeg manglet til middagen i dag, og bakestæsj til i morgen. Da skal jeg nemlig bake enda en runde med colakaker (brune pinner), og jeg har også tenkt å prøve meg på bountykuler og mozartkuler. Ja også marsipan da, men da kjøper jeg ferdigmarsipan. Litt må man jo jukse :)

Været har vært helt pyton i dag. Det har pøsregnet uten like. Jeg måtte til og med ta i bruk støvlene mine og regnfrakken da jeg hentet snuppa i barnehagen. Selv med det utstyret ble jeg våt.  Klokka 3 var det svart som natten ute pga regn og skyer...Jeg tenkte med gru på stemningen på juletretenningen i barnehagen...
Men, utrolig nok, da jeg stakk trynet ut ytterdøra for å sjekke om det var opphold eller om det fortsatt regnet like før vi dro, så snødde det!! Og det lå et fint tynt hvitt lag på bakken. Jippi!!
Vi var i barnehagen fra halv seks til sju (utendørs) og fikk pølser og saft/gløgg, kos i gapahuken, gang rundt juletreet, julemusikk av barnehagens eget orkester (ikke alle barnehager som har det!) og sist men ikke minst, nissen kom!En dum ting med snø, er at det er kaldt. Så jeg kjente ikke fingertuppene mine på slutten og tærne kjentes ut som istapper. Men men, litt må man lide for julestemningen.
Etter å ha lagt ned snuppa og spist litt potetgull fikk jeg ånden over meg, så nå har jeg pyntet pepperkakene vi lagde i går. Skal se om jeg får fikset litt utenfor pepperkakehuset vårt nå, det ser stusselig ut uten noe der. Bare et pepperkakehus på ei treplate går jo ikke an :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits