Kokosmakroner i lange baner.

Jeg er over the edge trøtt i kveld. Så nå venter senga, og jeg gleder meg vilt til å treffe puta!
Vi har hatt besøk av en barnehagevenn av Alma i ettermiddag. Vennen og mammaen spiste nissegrøt sammen oss og så bakte vi pepperkaker og kokosmakroner. Dvs, Alma og vennen bakte i sånn ca ti minutter, så ble vi mammaene sittende med resten. Men det var jo kjempekoselig det. Barna lekte og vi skravvlet. Perfect.

Alma fikk sammenbrudd på rekke og rad da de begynte å leke, "miiiiiiiiiiiiiN". Men det gikk heldigvis over, og på slutten løp de rundt her helt gale med hver si dukkevogn. De pratet og sang og danset og jeg vet ikke hva. Det var lett å se at de storkoste seg sammen. Da de var på tide å ta kvelden nektet vennen å dra hjem. Han og Alma hadde lagt seg til i storsenga på Almarommet, og der skulle de bli! Søtingene :)

Resten av kvelden min har bestått av rydding (se bak Alma på bildet til høyre...) også har jeg spist meg kvalm på kokosmakroner. De er bare SÅ deilige! Jeg må huske på å få oppskriften mammaen brukte, for de var bare helt nydelige. I morgen er det på`n med ny uke, og den starter med juletretenning i barnehagen i morgen ettermiddag. Det blir koselig. Håper vi slipper regn..


3 kommentarer

Hilde&Tobias

14.12.2009 kl.14:07

SV:: Haha....jeg trykker og kopierer og limer og styrer på;) Farge kan du velge der inne hvor du velger skrift tror jeg. Og bildene har jeg googlet og da måtte jeg opprette en picasa konto for å lagre dem på picasa, så da gjorde jeg det..haha...Blir spennende om jeg kommer inn på den igjen, for jeg vet egentlig ikke hvor den er:O Jeg har brukt masse tid på dette, så julepyntinga har måttet vike littegrann...hmmm...Det er jo så gøy når man får det til, men problemet mitt er at jeg blir aldri fornøyd og må prøve å gjøre det enda finere, DA flyr tiden da!!!

Håper du skjønte noe av dette:S

Hilde&Tobias

14.12.2009 kl.14:09

Det eneste jeg ikke får til er størrelsen på headeren, enten blir den bitteliten (son jeg hadde) eller så stor som den er nå.... Ville gjerne hatt den hakket mindre....How to do??? You tell me!! :D

Hilde&Tobias

14.12.2009 kl.22:42

SV:: Yes, jeg fikk det til...ble litt mindre gitt;) Takk for hjelpen!! Og takk for at du tipset meg om picasa 3, utrolig gøy!!

Skriv en ny kommentar

hits