Statusrapport.

Innlegg på bloggen er nedprioritert i dag. Julekonsert i kirka med Almas barnehage, cafèbesøk med to gode venninner, middag til mamma og Wyclef og Robbie på tv har kommet i første rekke!
Nå er jeg stuptrøtt, venter egentlig på at J skal ringe, han satt fast i La Pas da jeg snakket med han, så jeg regner egentlig med at han kommer hjem sånn ca midt på natten. Traffic in Ghana sucks!

Jeg har forøvrig satt meg selv i en forferdelig avhengighetssituasjon i dag, jeg oppdaget til min store glede at det går jo an å kjøpe sushi på matbutikker nå! Eller, det har det nok gjort ei god stund, jeg har bare ikke funnet det ut før nuh. Siden vi ikke har sushiresturant her vi bor, har jeg nå satt meg selv i den posisjonen at jeg kommer til å bruke uante mengder med kronasje på butikk-sushi. For den var slettes ikke så verst! Såklart ikke i kategori med resturant-sushi, men læll :)
Nam!

Vi har foreløpig ingen planer i morgen, kanskje det blir litt baking? Eller julegavelaging? Vi får se:)
Avslutter innlegget med favorittsangen min for tiden. Helt seriøst! Jeg finner ikke noe video jeg får til å legge ut, men her er linken, klikk her!
Bli du ikke i godt humør av den? Du rocker nok litt med rockefoten nå, bare se ned :)
dscf5551

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits