Ei rosa dør.

I kveld var det en liten snuppelure som sovnet på sekundet. Det er mora veldig, veldig glad for. I det siste har hun hatt det med å ligge å rope på mammaaaaaa i over en time etter at hun er lagt. Men jeg skal ikke klage på en umulig unge, for det er helt og holdent min egen skyld. Når hun har vært syk har hun fått sove i mammasenga, den beste senga på denne jord for en liten snupp. Men det er ikke alltid like lett å skjønne at når man er blitt frisk igjen så er man nødt til å sove i si egen seng igjen.
De er jo ikke dumme disse barna, de vet hva som er best! Og når man blir lagt i si egen seng sånn helt uten videre, da må man finne på det ene og andre for å komme seg over i den rette sengen. Vi har vel vært gjennom det meste av påfunn de siste dagene. Drikke, tisse, hulke så sårt man bare kan (men mora har lært hva som er virkelig sår hulking og hva som ikke er det), "miste" smokk og kanin på gulvet, synging (kommer ikke publikumet inn på soverommet??), rope på mamma hvert minutt (igjen; gjennomskuet!), og det siste nye er å late som man har vondt. "auauauauaaaaau" hørte jeg i går. Da jeg kom inn på soverommet sitter hun i senga med arma ut mellom sprinklene. Den skulle liksom sitte fast da, noe den selvfølgelig ikke gjorde, det var 4 cm klaring på hver side av armen. Likevel måtte jeg ta den ut, så spurte jeg om det var vondt og om jeg skulle blåse? Ja, fikk jeg til svar. Jeg blåste, tøtta la seg ned og jeg gikk ut. ......
Jaaaaada.

Ellers så har vi hatt en kjempekoselig dag med feiringen av morfar/oldefar. Mat på American House og kaffe hjemme til Dodo. Alma tok helt av under kaffedrikkingen. Twistskåla kom nemlig frem, og det skal ikke mange bitene til før ei lita Alma blir rakettAlma. Hun var rett og slett crazy bananas. Skulle bare hoppe, i sofaen selvfølgelig. Hun hoppet seg varm, det ene plagget etter det andre forsvant. Til slutt sto hun igjen i bare trusa og longsen, men likevel dampet det av topplokket. Hopping er fortsatt det aller beste, og hun greier faktisk å hoppe helt "ordentlig". Før var det jo bare knebøy hun bedrev :)

Jeg sitter her helt uvirksom i kveld. Det er et lass med julegaver som venter på å bli pakket inn, men jeg er lat! Jeg har nettopp vært ute i gangen og gjort ferdig døren til Almas rom, i gangen min er det kaaaaldt! Så nå skal jeg sitte litt på oljeovnen min! Jeg har vært superdårlig på å ta bilder av Alma i det siste, skal skjerpe meg. Men her er hvertfall bilder av den ferdige døren hennes. Nå har hun heldigvis godtatt at den er "dooosa", før skulle den nemlig være "bååh".
Stakkars lille jente som blir påtvunget jentefarger av mora ;)

dscf5465

dscf5467

Bokstavene kjøpte jeg umalte på Panduro, malte dem i sølvfarget Hobbylack. Stickersene er jeg ikke sikker på hvor jeg har kjøpt, var det Sprell mon tro? Det er veggstickers, kan ta dem av og på så mange ganger man vil, de er like fine. Hadde dem på døra da den var trefarget også, men da vistes de nesten ikke.
Bildet under bokstavene er det ikke jeg som har valgt ut til å være der. Alma krevde at vi skulle henge det opp på døra. Det er festet med sånn grønn tyggisting. Vi fikk det av barnehagen, og det har hunget rundt om i hele leiligheten. Lurer på hvor hun krever det skal henge neste gang? :)

Tideligere i dag greide jeg ikke å dy meg, jeg måtte sette opp bittelitt mer julepynt. Fy skamme seg Guro...
Jeg er jo vant til at vi har opp julepynten på lille julaften!!...

dscf5470
Jeg hadde ikke noe fat å sette pynten på, men hva er det ikke man finner i skuffene sine? Dette er ei ubrukt ramme fra Ikea :) Synes det ble et fint lite bord jeg.

4 kommentarer

Nina

02.12.2009 kl.22:14

Søt dør :-DD

Utrolig fin blogg :-DD

Ha en fin kveld :-))

Klem Nina :-DD

02.12.2009 kl.22:17

koselig blogg du har ja ! :-D

Vi er på topplisten! -> www.niikenogdomado.blogg.no <3

Yong

03.12.2009 kl.11:38

For en søt dør! Passer perfekt til den søte tulla di :-)))

SV; Skjønner hva du mener :) Jeg har også blitt litt mer pinglete med årene, men det blir litt annerledes å stikke på andre...hehe :) Arteriekran er det bare anestesilegen som legger inn og det er vel mer enn en grunn til det, blant annet smerte :)

Laila

03.12.2009 kl.17:06

fiiiin dør ja!!!

Skriv en ny kommentar

hits