Dodo-dæ er 84 år!

I dag er verdens beste morfar/oldefar/Dodo-dæ 84 år! Hurra for deg morfar! Han flyttet til byen vår for ca en måned siden, og det er ei veldig fornøyd snuppe som får se oldefaren oftere nå. I dag har han vært på lunsj til oss, og i ettermiddag har vi blitt invitert ut med på resturant :)

dscf5299

Jeg driver fortsatt å stormbrenner turkise talglys (se i bakgrunnen på bildet...), tror jeg blir kvitt dem i kveld, jippi! Dør nr 4 får i dette sekund sitt første lag med grunning, jeg ser faktisk enden på malemaratonen her hjemme. Nå er det "bare" ei dør, en vegg og senga til Alma igjen. Nyttårsforsettet mitt skal ikke inneholde noe som helst med maling, det er hvertfall sikkert (bortsett fra at jeg har begynt å få veldig lyst til å male utemøblene mine... hysj).

Alma er i barnehagen for første gang denne uken, hun går fortsatt på penicillin men formen er på topp. Nå skal vi snart dra å hente henne og dra på resturant.
Ha en strålende dag alle sammen!

3 kommentarer

Hilde&Tobias

02.12.2009 kl.15:42

Kos dere;)

Kristin

02.12.2009 kl.18:05

Hei!

Hils onkel Øivind og gratuler han med dagen fra alle oss. Det var så koselig å møte han igjen i sommer - synd jeg ikke rakk og hilse på deg,Alma og Joe før fødselen. Følger med dere på bloggen din :-) Stor klem fra alle oss fem.

Guro

02.12.2009 kl.20:09

Hei Kristin! Ja det var dumt vi ikke fikk møttes. Vi funderte på å komme på besøk, men fant ut at vi fikk ta det til neste år, nabohyttene ble jo rammet av svineinfluensaen. Vi driver og overtaler morfar til å bli med til Arø til neste år også :)

Hils til hele gjengen din, espen & co og liv og leif!

Skriv en ny kommentar

hits