Årets første julebakst er i hus.

Det er nøyaktig en måned igjen til jul, og jeg har bakt årets første runde med julekaker. Serinakaker sto på menyen i dag, de er gode de! Det er så koselig å lage tradisjoner Alma og jeg skal følge i årene som kommer, og baking kommer til å være en av de tingene vi alltid skal gjøre før jul. Alma elsker å bake, så jeg tror ikke det kommer til å bli store problemer med å få henne med på opplegget mitt. Faktisk, da hun begynte å prøve seg med roping fra senga i kveld, "mammaaaaaaaaaaa, mammAAAAAAAAAA" sa jeg at hvis hun var flink og sov nå så skulle vi bake i morgen også. Jenta ble stille på 2 sekunder...

Her er bilder av den skjønne bakehjelperen min ♥
dscf5399

dscf5400

Boffa var med på bakingen, her tar Alma bakereglen til han.
Det er en regle de bruker å ha med på musikkstunden i barnehagen. I følge snuppa mi skal den sies HØYT. Og med en enorm innlevelse.
"Bake bake kake, rulle rulle bolle, ringle ringle kringle, og wooosj inn i ovnen", slik er teksten utifra hva jeg greier å tolke av Alma. Alt med armbevegelser selvfølgelig.
dscf5402
Her tror jeg det ringles i kringler.


Ta-daaaaaaaa!!! :D
dscf5406

(jeg greide å brenne det ene brettet med kaker, derfor satte jeg igang med enda en porsjon etter at Alma var lagt seg. Hvordan er det mulig å lage en oppskrift uten å ha med hvor lenge de skal stå i ovnen!??!?!?Grrrrrrrrr...)

Én kommentar

24.11.2009 kl.23:22

så søte bilder :)

herlig, bare en måned til jul

Skriv en ny kommentar

hits