Å finne den rette sengen.

Nå er det bare noen minutter før det braker løs med maling på "Almarommet". Planen var at hun skulle flytte inn dit da hun ble 2 år, men siden jeg var forkjøla, syk, enda mer forkjøla osv fra begynnelsen av oktober til langt ut i november så har flytteplanene blitt lagt på is. Det blir garantert en periode der jeg må farte mellom soverommene våre nattestid, og det orker jeg ikke når jeg ikke er i form.
Men nå er vi igang. Jeg er veldig spent på fargen jeg valgte ut, det blir alltid annerledes enn man tror.
For å gjøre overgangen til eget soverom mer spennende, så funderer jeg på å kjøpe ei ny seng til snuppa. Hun ligger i sprinkelseng enda, men det er kanskje på tide å bytte til juniorseng?

Jeg har kikket litt rundt på nettet etter barnesenger, og har gjort en ny oppdagelse, det er svindyrt!!! De fineste sengene koster seriøst over 5000 kroner! Det har jeg ikke planer om å legge i ei barneseng altså. Bare så det er klart. Aller helst vil jeg ha ei skuvseng, men jeg finner ingenting. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte den søte skuvsengen jeg så utenfor bruktbutikken i høst, den kostet i tillegg bare 250 kroner!!!... Arg. Litt maling og den hadde vært perfekt på Almarommet.

Den fineste senga jeg har funnet til nå (med en forholdsvis normal pris) er denne:
monicajuniorseng

Monica Juniorseng fra Barnas Hus. Den koster 1899 kroner. Jeg synes fortsatt det er en stiv pris, men det er visst noe av det billigste man kan få. Bortsett fra Ikea da selvfølgelig, men jeg fant ingen jeg likte der... (pirke,pirke...)
Med sengehimmelen Snuppa har fått av Tante Hanne hadde dette blitt veldig fint på Almarommet. Eller hur?
Hvis det er noen som har tips om skuvsenger eller juniorsenger så spytt ut! :)

2 kommentarer

24.11.2009 kl.11:33

oldemor til alma hadde ei seng, som ble laga til henne..som hennes barnebarn også brukte.(du,guro?)..som er ledig..ikke skuvseng,men ser slik ut, hengsla. og kan slås sammen

Guro

24.11.2009 kl.12:32

kor e den?

Skriv en ny kommentar

hits