Burn baby, burn.

Jeg driver med panikkbrenning av lys for tiden. Jeg må jo skifte ut talglysene til advent, og det er a waste of money hvis jeg ikke bruker dem jeg har først. Derfor driver jeg nå og tenner turkise lys hver eneste kveld. Det er litt for gæli å tenne lys på dagtid, selv om det forsåvidt nesten ikke har vært lyst i dag. Tåke, tåke og atter tåke. Triiiiist!
Fanden ta at de skal lage talglys som brenner så sakte altså, prosjekt "Burn" går i slow motion!

Aaaanyway. Jeg og Alma har begynt med juleverksted i dag! Vi har en drøss med mennesker som ønsker seg Alma-julegave, så det er bare å sette igang med produksjonen så tidlig som mulig. Vi må dele opp juleverkstedene i flere bolker, for en toåring går fort lei. "Gåååååååå"! .... ;)
Jeg har også begynt å lage litt julegaver i dag, dog etter at Alma la seg. Også har jeg bestilt en drøss med julegaver på nettet i dag, nå er jeg så og si ferdig! juhuuu.

Når jeg tenker meg om så har det virkelig vært en ekte julestemningdag i dag, for vi hadde julepølse med rødkål, brun saus, sennep, poteter og gulerøtter til middag! Eneste som manglet var tyttebærsyltetøyet. Det var NAM!
Jeg skeiet ut og kjøpte meg julesyltepålegg også, hysj...

Her er hemmelighetsstemplede bilder av juleverkstedene våre i dag. Siden mange som leser bloggen skal få produktene våre blir det ikke noe avslørende bilder, bare noen "småtåkete" :)

dscf5391

dscf5386

Bildene kan være av to forskjellige produksjoner, det kan være til samme prosuksjon, eller kanskje det bare er lureri?? Hihihiiiiiiii ;)
Da vi handlet middag fant jeg noen kjempesøte kakebokser ved kassene på Coop Extra. Siden jeg ikke eier noen kakebokser passet det perfekt! 3 bokser til 49 kroner er et røverkjøp spør du meg!

dscf5394

dscf5396

Vi skal ta i bruk kakeboksene i morgen, jeg planlegger første runde i årets julekakebakst! Så får vi se om resultatet blir så bra at det kan legges i boksene. Jeg er nemlig ikke noe særlig tess når det gjelder baking, egentlig.

Nå står det Duplo-opprydding på lista mi, ha en god kveld!

2 kommentarer

23.11.2009 kl.22:19

Jeg har utfordret deg, les mer på bloggen min :D

Guro

23.11.2009 kl.22:22

Hvem er du da anonym?? Vanskelig å gå inn på bloggen når jeg ikke har en adresse ;)

Skriv en ny kommentar

hits