Bursdager og maledag.

I går var vi i bursdag i Trondheim, vi feiret Vero som har bursdag i dag, hurraaaaaa!
Mammaen til Vero har også hatt bursdag, hurraaaaaa!

Vi fikk kjempegode Lapper, som Alma heiv innpå, de falt virkelig i smak hos tøtta. Hun storkoste seg med full oppmerksomhet fra alle sammen. Pappaen til Vero har stoooore fisker (de er ute i en dam om sommeren) og det var interessant for krølle det. Jubelen sto i taket da den ene fisken bæsjet. :)
Det var også stas med dukkeseng og dukker, men aller best var det å ligge i dukkesengen selv.

dscf5377

dscf5374

dscf5373

I tillegg til vanlige, kjøpte bursdagsgaver slo jeg til og lagde en hjemmelaget en til burdagsbarna også. Hjemmelaget dusj-scrub. Det var første gang jeg laget det, og til neste gang vet jeg at jeg skal bruke en såpe med litt mer nøytral farge eller tilsette et fargestoff så scrub'en får en litt finere farge. Småplukk, I know, men jeg synes det skal være fint å se på og jeg da :) Jeg hadde ikke mye stæsj og pynte glasskrukkene med, men det ble da ikke så værst likevel.
dscf5364

På vei hjem plukket vi opp Tante Hanne på Værnes, hun kom hjem fra ei helg i Bergen. Det var en fornøyd krølle som fikk hjem tanta si. Vi var ikke hjemme før halv åtte, så Alma sovnet på sekundet da hun ble lagt rundt halv ni. Da jeg gikk inn og sjekket noen timer senere lå hun i eksakt samme stilling som da hun sovnet, hadde ikke rørt seg en millimeter. Trøtt ja :) Vi sov til åtte i dag, vekket henne ikke halv åtte som vanlig, syntes hun kunne få sove ut litt. Da hun våknet åtte var det med et supersmil om munnen, og bortsett fra litt skorpekasting ved frokostbordet gikk morgenen smooth.

Nå skal jeg ut og kjøpe maling til rommet til Alma, da jeg var på Coop Extra på fredag sa mannen at malingen jeg skulle ha kom på tilbud neste uke. Her snakker vi service! Skal bare male en vegg pluss døren til rommet, så håper det går unna ganske raskt. Kanskje vi rekker å grunne flere dører også?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits