Nyoppussede kjøkkenstoler og dritstygge premier.

Det er ikke helt sant det som står i overskriften. Kjøkkenstolene mine er jo ikke akkurat nyoppusset, de har tross alt vært ferdige i over en måned. Det er bare jeg som er supertreg med å ta bilder av dem. Men her er de altså, mine nye barnevennlige kjøkkenstoler. Malt i samme farge som flisene på kjøkkenet og trekt om i stoff fra Stoff og Stil.
På setet er det et hvitt stoff som er stiftet fast til stolplaten, oppå der er det sydd et futteral som jeg kan ta av og vaske. Veldig snedig når man har småttiser som griser verre enn værst ved matbordet.

dscf5338

dscf5344

dscf5343

Jeg har selvfølgelig ikke tatt bilder av hvordan stolene så ut før. Typisk meg. Men de av dere som har levd en stund vil sikkert kjenne igjen stilen på stolene, 80-talls, de var  trefarget, lakket (som selvfølgelig hadde mørknet) og trekket var av en ubestemmelig gusje-brunfarge. Med striper. *grøss i kropp*
Neste kjøkkenprosjekt er å pusse bordet (det er i samme stil som stolene var, mørknet tre fra 80-tallet). Eventuelt male det litt, men jeg vet ikke helt enda. Det skal hvertfall pusses. Men det er ikke noe jeg stresser med, og det blir IKKE gjort før jul.

Da jeg fornyet lampene over kjøkkenbordet for ei stund siden, klippet jeg ut blomster fra stoffet på stolene og limte dem på det hvite stoffet jeg har underst på setene. Det skrev jeg om her.
Nå trenger jeg bare en voksduk som kan skjule bordet inntil jeg får oppussingsånden over meg igjen. Jeg er så lei av å ta av og på duken på det bordet, så voksduk må være genialt. Den kan man jo bare tørke sølingen av. *notere på ønskelisten*

Ja! Holdt på å glemme det. Jeg, morfar (min morfar) og Alma var på julemesse på grendahuset i dag. Jeg trodde jeg skulle få litt julestemning, men seriøst, for et KAOS! et støynivå uten like, alt for mange folk samlet på en plass, sutrete unger og overivrige eldre. Stønn!
I tillegg vant vi verdens styggeste premier på tombola. Just take a look:
dscf5345

Noen som ønsker seg en tallerken med et monster-reinsdyr på i julegave?? Håndduken ble donert til morfar, han trenger håndduker, og jeg vil ikke ha en knallgrønn en (den er myyye skarpere i fargen enn det ser ut som på bildet!).

Nei, nå skal jeg rydde litt her. Alma er på overnatting til Dodo i natt, jeg får sove så lenge jeg vil i morgen!! :D
Boffa er på rådyrjakt på øya, så jeg håper jeg får smake rådyrkjøtt nå?!?! Jeg vet forresten ikke om jeg vil kalle det jakt, de legger ut epler og sitter og venter på at de kommer. Til tross for denne metoden i flere år, så har jeg enda ikke smakt rådyrkjøtt ;)

Jeg tror jammen jeg skal prøvedandere adventsstaken min nå jeg, ja det skal jeg!
Ha en finfin kveld!

5 kommentarer

Yngvild

21.11.2009 kl.19:23

hohoho rålekkert fat!! Men det e sikkert noen "overivrige eldre" som kunne tenkt sæ det!! :)

Stine

21.11.2009 kl.21:38

Utrolig kule stoler :) Vet alt om grisete stoler med barn i hus... ;-)

For å være helt ærlig, så må jeg innrømme at jeg ikke har så veldig lyst på slik tallerken til jul =))

Tallerkenen kan du gi hvis noen du kjenner skal gifte seg, og skrive fra noen tilfeldige navn i kortet (gjerne med en eldre person sin handskrift). Det er utrolig vittig, så stusser alle i brullupet på hvem det er som har gitt en så stygg gave... Brudeparet skjønner minst, og det er så morsomt :)

Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

Vero

22.11.2009 kl.00:22

Det er forresten ikke reinsdyr på fatet. Det er en hjort. Bare til informasjon ;) Men direkte lekkert var det ikke, det skal jeg være enig i!

Hilde&Tobias

22.11.2009 kl.00:49

Men du som er så flink til å male gamle stygge ting, kan vel male dette også ;)

Stolene ble dritfine...du er flink altså :)

Guro

22.11.2009 kl.10:46

Stine: det var en superbra idè! Det er bare det at jeg var i tre bryllup i sommer, så jeg har gjort unna det for noen år (tror jeg).

Vero: det går sikkert an å gi det bort i bursdagsgave å. Knegg, knegg ;)

Hilde: njaaaaa. vet ikke helt om maling er nok til å redde dette fatet. hihi

Skriv en ny kommentar

hits