Candy Canes og Erection (med turboneger).

Julen er reddet! Eller, juletreet er reddet. Da jeg flyttet for meg selv i hjembyen (hadde aldri juletre i studentleiligheten under studietiden) måtte jeg med ett fylle et helt juletre med pynt. Når man starter fra scratch er det ikke bare-bare. Men samtidig var det litt kult å lage sine egne juletretradisjoner.
En av tingene jeg har innført på mitt juletre er sukkertøy. Nå er hodet mitt blåst for hva det heter på norsk, men på engelsk er det hvertfall Candy Canes. De ser slik ut:
dscf5337

dscf5336

De kjøper jeg på Ica Maxi. Da jeg var og handlet i dag oppdaget jeg til min store glede at de var kommet inn. Det er spennende hvert år, har de tatt dem inn i år også?! :)
For å være sikker på at de ikke blir utsolgt så kjøpte jeg en pakke med det samme.

I tillegg har jeg endel sjokoladekuler hengende på treet mellom den ikke-spiselige pynten. Sånne som er pakket inn i sølvpapir vet dere. Det har gått veldig bra med godteri på juletreèt tidligere, men det spørs hvordan Alma ser på det i år. Kan hende jeg må henge alt i toppen.

Jeg prøvde meg på julegaveshopping i dag. Klokken halv to ankom jeg kjøpesenteret, og det var seriøst ikke en ledig parkeringsplass å oppdrive! Stresset kom før jeg engang var innenfor dørene. Men jeg fikk da handlet litt. Den største summen ble lagt igjen på Panduro, nå er det mange som kommer til å få fine Almagaver til jul altså ;)

Da jeg kjørte hjem kom Turboneger med Erection på radioen. Det gjorde at jeg kom til å tenke på Turbonegerkonserten jeg var på da jeg var student i Trondheim. Egentlig så fatter jeg ikke hvorfor jeg ble med på konserten i utgangspunktet, jeg hadde jo ikke hørt om Turboneger engang. Jeg og venninne V bestemte at vi skulle ha vodka-slush/smoothie party før konserten. I tillegg til oss to, hadde vi av en eller annen grunn invitert en studiekompis på kalaset også. Jeg tror den kvelden er brent inn i hans minne for resten av livet... Slush/smoothie-vorspillet utartet for å si det mildt, og jeg fant meg selv stående, hoppende og syngende (ropende) i storsalen på Samfundet til Erection. En sang jeg egentlig ikke kunne, men jeg kunne den likevel.
V hvis du leser dette, hvordan endte vi opp på den konserten egentlig??
(jeg gaulet forresten ivei i bilen i dag også!)

Nå skal jeg konsentrere meg om tv-skjermen og Bjarte Hjelmeland som er gjest på Senkveld. Han er norges kjekkeste mann, definitivt (J er ghanesisk vet dere. Hihi)!! Gleder meg til å kikke på han hver uke i tv-serien som starter i neste uke ♥
God helg til dere alle!


Én kommentar

Vero

21.11.2009 kl.10:46

Hehe...det va konserten sin det ja! Æ trur æ må ta på mæ skylda for konserten, æ va begynnende fan på den tida (å e det fortsatt!) å kun itj gå glipp av dæm når dæm faktisk kom te byn :) Men artig va det! ;)

Skriv en ny kommentar

hits