Klistremerkeaksjon.

Oppholder du deg i eller nær Oslo den 5 desember klokka tolv oppfordrer jeg deg til å delta i NHFUs (Norges Handicapforbunds Ungdom) klistremerkeaksjon. Aksjonen retter seg mot forretninger som utestenger bevegelseshemmede. Butikkene som utestenger en gruppe mennesker får klistremerker på døra si.

Mange tenker sikkert at "dette gjelder ikke meg". Men vet du hva, det kan gjelde deg også! Mange blir hvert år utsatt for ulykker som gjør at de i ulike tidslengder må bruke rullestol, man får barn og oppdager at man må løfte og trekke og slite for å få med barnevogna inn i butikker. Man har kanskje venner eller familie som er bevegelseshemmet, og en bytur med disse vil ganske så raskt bli kraftig innskrenket på grunn av at man ikke kommer inn i en tredjedel av de butikkene man ønsker.
Og sist men ikke minst, hva med å bare være solidarisk med en gruppe mennesker? Hadde jeg vært i Oslo 5 desember hadde jeg klasket opp klistremerker så det ljomet i hele Oslo. Både for min egen del og andres.

Har DU lyst til å delta i aksjonen, ta kontakt med NHFU-leder Anders Larsen-Haug på mobil 99535874.

7293651248885068384
Kystbokhandelen i Kragerø hadde i sommer en rampeløsning jeg fortsatt ikke skjønner et kvekk av.
"hvis du har greid å forsere det første trinnet, DA skal vi hjelpe deg med å komme inn i butikken vår" ???

Én kommentar

Kristina Nilsen

19.11.2009 kl.12:37

En av mange TUUUSEN idiotiske løsninge! Som feks på nån hotell..Du må opp ei LAANG trapp førr å komme til heisen! Logikk, where are you ? :p

Og, d e mange plassa i Oslo som fortjene ett sånt klistremerke!

Skriv en ny kommentar

hits