Guro tipser.

Denne gangen er tipset rettet mot de av oss som elsker Ikea. Der går det nå nemlig an å melde seg inn i Ikea Family.
De sier blant annet dette om seg selv:

"IKEA FAMILY er klubben for alle hjemmekjære. Den er for mennesker som ser hjemmet som en forlengelse av og et uttrykk for personligheten sin. 

IKEA FAMILY er dessuten en klubb som belønner medlemmene sine. Meld deg inn i IKEA FAMILY, så får du spesialrabatter på vanlige IKEA-produkter og tilgang til det unike og eksklusive IKEA FAMILY-sortimentet.

IKEA FAMILY er åpen for alle, og medlemskapet er kostnadsfritt. Gå ikke glipp av de mange store medlemsfordelene ? meld deg inn i IKEA FAMILY på Internett eller i ditt lokale varehus! Når du har mottatt medlemskortet, må du huske å dra det hver gang du besøker IKEA, slik at du får alle de siste tilbudene og oppdatert informasjon."
ikeacard

Dette lille kortet er alt du trenger. Men først må du altså melde deg inn da. Det kan gjøres på hjemmesiden deres her eller i ditt nærmeste Ikea varehus.
Jeg trenger vel ikke å legge til at jeg er blitt medlem?

I dag har jeg kikket på produktene i Ikea Family-sortimentet, og det må jeg si, jeg er positivt overrasket. Liker veldig godt at Ikea satser på sikkerheten i og rundt hjemmet. Jeg skal definitivt investere i blant annet antisklimatte i badekaret og ei sikkerhetslenke til ytterdøren. Badematten vi har nå er begynt å bli lovlig glatt, og det er ikke lenge til snuppa mi greier å åpne ytterdøra, og hun finner nok raskt ut av hvordan man låser opp også.

Jeg skal også vurdere og investere i enda ett brannslukkingsapparat. Jeg har ett på soverommet mitt, men tenker på å kjøpe ett til å ha i gangen nær ytterdøren også. Jeg er helt "over the edge" når det gjelder brannsikring. I vår leilighet på ca 80 kvm har jeg innstallert hele 6 røykvarslere. Dvs at vi har en i hvert rom, unntatt badet... Man kødder nemlig ikke med brannsikring! Er man medlem i Ikea Family får man kjøpt et brannteppe til den nette sum av 69 kroner. Jeg må nok ha det også kjenner jeg.

Nå fikk jeg med ett følelsen av å kunne krysse ut mange gaver til venner og familie på julegavelista mi! Jezzz!
Good idea Guro :D
(hvis det er noen som absolutt ikke vil ha sikkerhetsgaver, si ifra nå eller så er det for sent. hihi)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits