En stk meget fornøyd (og vaksinert) liten Alma.

I dag var det en stk meget fornøyd liten Alma Fafaly som tuslet ut døra på vei til barnehagen. Hun fikk nemlig ha på seg den spiltter nye vinterdressen Boffa kjøpte til henne i bursdagsgave. Den er i str 3 år, så litt stor er den nok. Men når vi får strammet inn strikket i midjen sitter den bedre. Dressen er av merket Friends, og er kjøpt på Coop. Den koster bare (i vinterdressammenheng er det bare) 599 kr, og er best i test av vinterdresser. Et lite tips til dere som enda ikke har investert i vinterdress.

Ellers så kan jeg fortelle at snuppeluren tok svineinfluensavaksine i går. Sammen med hele resten av barnehagen virket det som, det var litt av ei samling på rådhuset. Det var et gigavræl da sprøyta ble satt, men det gikk over på 5 sekunder. Å bli lovt en boks juice var nok en utløsende årsak til at hun lyste opp og ropte "jaaaaa"! :)
Så det var 4 nyvaksinerte barn som lekte her i bursdagsselskap nr 2 i går, ingen så ut til å ha fått store mèn.

I mårrest spurte jeg henne om hun hadde "au". Da kikket hun på meg med alvorlige øyne og nikket bekreftende. Jeg spurte så hvor hun hadde vondt, da så hun uforstående på meg og måtte tenke litt. Etter ei stund sa hun "au" og pekte på låret. Til opplysning så fikk hun sprøyta i høyre arm.... ;)

dscf5327

dscf5328

dscf5329
"glede du dæ itj t å få et sånt bilde fra barnehagenfotograferinga?" sa Hanne da hun så dette bildet. Yes, I do!! ;)

5 kommentarer

Heidi

17.11.2009 kl.10:26

Herlig parkdress og ikke minst herlig SMiiiiL!!!!

Godt aa höre at hun naa er vaksinert og utenfor fare.

Ha en straalende dag:)

Hilde&Tobias

17.11.2009 kl.13:13

Herlig som alltid din lille prinsesse;)

Jeg hadde nok også gått for den vinterdressen. Meeen jeg var smart å handlet dress til halv pris i januar el februar. Da hadde de halv pris på alle Reima og Ticket dresser. Så da betalte jeg 750 el 850 for en Ticket dress:D De er superbra. Jeg har jobbet i barnehage og de som har hatt disse dressene har ALDRI vært våte igjennom eller kalde.

Jeg gleder meg sånn til å se barnehagebildene av Alma ;)

Guro

17.11.2009 kl.13:52

Takk for det jenter:)

Hilde: Jeg har hørt om de merkene, men har egentlig aldri tenkt tanken på å kjøpe dem. Noen ganger føler jeg at merket går litt foran kvalitet... Men å kjøpe på salg til halv pris er jo supert da!

marita

17.11.2009 kl.20:36

Så herlig Alma er :) Bra ho slapp unna bivirkninga av vaksina ;)

Hilde&Tobias

17.11.2009 kl.21:17

Jepp, det er supert. Elsker salg;) Ticket dressene er virkelig helt fantastiske! Som sagt noen barn som hadde disse i bhg, og de ble aldri våte igjennom. Jeg ble så imponert og lykken var stor da jeg kom over dette salget:) Reima har jeg aldri prøvd selv, ikke så mange barn i bhg som hadde de heller, mest 1-2 åringer som har de har jeg inntrykk av. De er jo litt store og posete. Men hun på butikken sa faktisk at de har flere klager på reima enn ticket, og da var det flest klager på slitesterkheten. Så jeg håper jeg blir fornøyd med denne dressen iår!

Skriv en ny kommentar

hits