Gavedryss.

Her er resten av gavene. Tror jeg.. Har lett overalt, men er veldig usikker på om jeg har greid å finne alt. Vi har hatt barneselskap her i to dager nå, og leker er jo til for å lekes med, så at er spredt over hele leiligheten. Jeg vet det mangler en lekemobiltelefon med ei fantastisk fin og jentete bling-bling mobilveske, den fant jeg ikke for øyeblikket. Regner med at den ligger på lekerommet, men der er det for øyeblikket erklært katastrofeområde, så der går jeg ikke inn i kveld.
Hun fikk også en rød/rosa tunikakjole til den rosa tightsen, men den må vi bytte for den hadde hun fra før. Faktisk var det den samme kjolen hun hadde på seg på bursdagen:)
Sykkelen, datamaskinen og kåpa kan dere se på det forrige innlegget.

dscf5319
Julekjolen er i boks! I morgen skal hun ha på nye klær fra nøstebarn og vinterdress fra Coop i barnehagen. Vi har prøvd rødnesen, men min lille søte har nok et for lite snytskaft, den sitter rett og slett ikke på henne. Så da er det bare en ting å gjøre, mor sjøl får trå til! :D

dscf5322
Plastposen inneholder et modelleiresett, det ble brukt av Alma og hennes to gjester i dag så jeg har plassert det i en brødpose til vi får kjøpt ei eske å ha det i. Plastbrettet det kom i var så stort. Fisher Price veska er et legesett. Foreløpig er Alma mest opptatt av febermålet. Hun går og putter det mellom knærne, kikker på det og tørker det av på genseren sin. Så går hun til søppla og later som hun kaster noe før hun tar seg til hodet og sier "ååååååh". Feber i hodet vet dere.. ;)
Og for å gjøre det klart, jeg tørker IKKE av målet på genseren min når jeg tar temperaturen på Alma!

dscf5326
Latskapsbilde.. Orket ikke engang å sette eskene ordentlig...Mandag vettu ;)
Duplo-Zoo var bursdagsgaven fra meg og Joe.

Jeg er superfornøyd med kåpa (som jeg kjøpte for) oldefaren kom med. Men det jeg egentlig skulle kjøpe var ei vinterjakke. Alma skal være glad for at hun har ei mor som lar seg overvelde av fine ting, for nå får hun begge deler, jeg må jo ut å kjøpe jakke til henne i tillegg. Det jeg unnskylder meg med er at hun må jo ha ei finjakke og! Også kjøpte jeg str 3 år, så hun bør ha kåpa lenge. Sant det er lov da?! ;)

Nei nå er det jammen meg snart natta her, klokka er jo jammen meg blitt elleve!
God natt alle sammen :)
dscf5304

3 kommentarer

Nina

16.11.2009 kl.22:59

Mange fine ting:)

Bursdag om en mnd her.

Liz - MotherSinnerSaint

16.11.2009 kl.23:04

Så masse fint!

Divamamma

16.11.2009 kl.23:08

Oi, så sinnsykt mye!:)

Skriv en ny kommentar

hits