Alma Fafaly 2 år!

Verdens beste og fineste ♥Alma Fafaly♥ ble 2 år i dag. Det har vært fullt kjør hele dagen, og det var en veldig trøtt toåring som sluknet i senga i kveld. Alma våknet til en leilighet full av ballonger, og ble nesten litt sjenert da hun skulle gå inn i stua der det var pyntet. Det ble gaveåpning i nattdrakten, det gikk dog litt tregt, for hver eneste lille flik av papiret hun rev av på pakkene skulle kastes i søppla, personlig av bursdagsbarnet. Det nyttet ikke å prøve å få henne til å droppe denne prosedyren, hun skulle kaste papir! Etter lang tids overtaling greide vi å få henne til å kaste papiret i en poste vi plasserte ved siden av henne. Lurer på om det er et lite petimeter jeg har fått.
Da vi satt og spiste frokost kom Dodo og Tante med gaver. Endelig fikk Alma det hun har ventet på i et halvt år, sykkel! Veldig stor stas.
Etter en avkortet dupp kom de første gjestene halv to. Og så holdt vi på med barneselskap i flere timer. Det var 7 barn som kom, med mødre. Så det var livat her ei stund. Men mye roligere enn forrige bursdag.
Menyen var pølser med brød/lumpe, gele i porsjonsglass, muffins, sjokoladekake og godteritrær. Enkelt og greit. Godteritreet var særdeles populært, takk til Heidi for den supre ideèn! Jeg kjøpte selvfølgelig en alt for liten squash, så da var det godt at jeg hadde et eple liggende, det ble til en liten godteribusk :)

dscf5277

dscf5278

dscf5274

Etter barneselskapet var det voksenselskap. Da kom familie og venner av den eldre garde. De var her helt til Alma la seg, så det er en stk sliten mor som sitter i sofaen nå. Sliten på en god måte, for det har vært en kjempetrivelig dag, tusen takk til alle sammen for at dere har gjort bursdagen til Alma så flott. Vi er kjempeglad i dere alle!

Jeg fikk ikke tatt så mange bilder under selskapene, jeg var i bevegelse mesteparten av tiden. Men jeg er lovt en drøss med bilder av noen av gjestene. Så foreløpig kommer det bilder fra formiddagen, selskapsbilder kommer senere.

Et lite bilderas:

dscf5233

dscf5235

dscf5236
(søppeleksperten min i farta...)

dscf5239
Man må såklart prøve det man får. Fin nattdrakt fra Melhusgjengen!

dscf5246
Snuppa fikk superfin kåpe av Oldefar...

..og den må man selvfølgelig ha på når man Skype'er med Pappa!
dscf5251

dscf5260
En liten datanerd :) Heldiggrisen fikk datamaskin av Tante og Gokka.

dscf5268
Og så kom det hun hadde ventet på; sykkelen!
Gjett om det var ei som var stolt da. :)

Mer bilder fra dagen kommer i morgen, nå er jeg for trøtt. Retten og sletten. Hun fikk mange fine gaver jeg ikke har nevnt også, skal se om jeg får tatt bilder av dem i morgen. Hvis dere vil se da. :)

Gratulerer med dagen verdens beste Alma Fafaly, love you! ♥


5 kommentarer

Nina

15.11.2009 kl.22:22

Gratulerer med dagen!Vil gjerne se gaver:)

Penelene

15.11.2009 kl.22:23

Sååååå herlig!!! Ser og høres ut som dere har hatt en kjempe flott dag!!!!

enhjemmepappa

15.11.2009 kl.22:37

gratulere med dagen! kule krøller!

Hilde&Tobias

15.11.2009 kl.23:31

Gratulerer så masse med 2 års dagen til verdens søteste snuppe;)

Klem fra Tobias og mamma. Selvfølgelig vil vi se gaver!!

Det frukttreet var superfestlig....

bestemor drillo

16.11.2009 kl.18:03

Gratulerer til et sjarmtroll! Ha en fin mandagskveld!

Skriv en ny kommentar

hits