Selskapsleker i luften.

Jeg overlevde en flytur på fredag den 13!! Dog med massiv turbulens på slutten. "Vi nærmer oss nå Trondheim lufthavn Værnes, og vi beregner å lande om ca 10 minutter. På grunn av kraftige luftstrømmer vil det bli litt humpete på slutten av reisen". Wææææææææ!
Jeg klamret meg til armstøttene, mens Hanne sa "det her va litt svingat ja". I tillegg ble hun kvalm, og jeg kjente at jeg nesten ble det jeg også. Av skrekk.
Men det gikk bra!
Lo forresten godt da vi satt i flyet mens det enda sto på gardermoen. Flyet var litt forsinket og kapteinen kom over høyttalerne; " som dere ser er vi litt forsinket pga mange passasjerer. Vi tar en runde med stolleken her, men alle skal nok få en plass til slutt". Hihi. Jeg digger piloter som ikke er så høytidelige. Da er de avslappet og det vil si at jeg ikke skal bekymre meg for at noe er galt med flyet nemlig!

Da vi kom ut av flyplassen med alt pikkpakket vår var det selvfølgelig ingen taxi som ventet på oss. Jeg kunne seriøst ha kvalt den første og beste personen som gikk forbi meg. Vi hadde reist i 5 timer og jeg var supersliten. Smart av Pasientreiser at de bestiller taxi til kundene sine, uten å si fra hvilket selskap de har bestilt fra, uten å gi fra seg et nummer man kan ringe om taxien ikke kommer, og ikke ha en telefonvakt man kan ringe om reisen ikke går som planlagt! For folk reiser faktisk etter klokka fem om ettermiddagen også sjø!
Heldigvis var det en snill dame i ankomstservice som bestilte ny taxi til oss. Den var der på 2 sekunder. Seriøst.
Alma lærte seg et nytt ord mens vi lasset inn, "badedooool" (barnestol). Taximannen vår måtte nemlig løpe nedover i taxikøen for å låne en barnestol. :)
Hele veien hjem satt hun og ropte dette nye og fine ordet. I tillegg til "mamma, mamma, tateh, mamma, tateh, maaaaann" osv.
3 stk voksne gikk ut av taxien etter 45 minutter helt øre i hodet.

Nå ligger krølletrollet mitt og sover, håper hun sover leeenge i morgen!
Jeg skal straks følge etter henne, er så trøtt og sliten at jeg føler at jeg svever. Og da er man trøtt!

dscf5180

dscf5185
dscf5191

Alma er ute og leker på barnehagen på Frambu. Hun stortrivdes!
Da jeg spurte henne i går om vi skulle dra hjem i morgen så hun strengt på meg og sa med rynke i pannen; "neeehei".

Én kommentar

Hilde&Tobias

14.11.2009 kl.00:05

Velkommen hjem ;)

Fint at dere har kost dere begge to, men kjipt med slitsom reise og taxier som ikke kommer:(

Skriv en ny kommentar

hits