Full rulle og et stk superglis.

Da var jeg endelig på nett igjen. Det ordentlige nettet, ikke bare Skype og msn.
Jeg kan begynne å fortelle litt om hvordan dagene våre er her på Frambu.
Det er frokost klokka ni. Etter det leveres Alma i barnehagen og jeg går til forelesning.  Hver dag klokka elleve er barnehagen i bassenget, så jeg trenger vel ikke å fortelle at det er en liten snupp som rågleder seg til barnehage hver dag her?
Klokken tolv blir Alma levert opp til meg, da er det nemlig middag og barnehagen er stengt mens vi spiser. Alma får brødskive i barnehagen klokka halv tolv, for hun sover jo fra klokka tolv. Ett åpner barnehagen igjen, og vi triller henne ned og setter vogna utenfor. Jeg går på kurs og henter Alma i barnehagen klokka fire, da er kursene ferdig for dagen. Når hun er hentet får hun middag som vi har lagt av til henne.
Etter dette er det aktiviteter både for store og små. Vi har malt på både t-skjorter og lerret, vi har vært i bassenget og den stoooore lavvoen utenfor her. I lavvoen spiste vi boller og drakk varm saft. Før vi gikk i lavvoen var det servicehunder på besøk her. Alma var henrykt. Men, det var total forvirring da vi like etterpå gikk ned i lavvoen og satt på reinsskinn. "vovva, vovva" sa hun og pekte på skinnene vi satt på... :)

Det er endel som har spurt hvordan det gikk med barnehagebildene på mandagen. Jeg vet rett og slett ikke, jeg var jo ikke der da de ble tatt. Men det jeg vet, er at alle holdt på å le seg ihjel av Alma, fra da hun kom i barnehagen den dagen. Vi snakket nemlig om at hun skulle ta bilder kvelden før, at det skulle komme en fotograf og at hun måtte smile pent så mamma fikk et fint bilde av henne. Og dermed hadde hun glist fra hun gikk ut av bilen da hun ble levert på mandag. Hanne fortalte at de ansatte måtte snu seg for å ikke vise at de lo da hun masjerte inn med verdens største glis. Og fotografene hadde holdt på å krepere, og fant ut at vi måtte ha øvd på å smile hele helga. Noe vi ikke hadde.
Hvis dere lurer på hvorfor alle lo av en smilende Alma kan jeg legge ut noen bilder av smilet, så kan dere bedømme selv.

dscf5138

dscf5150

dscf5159

For å si det mildt, det blir meget spennende å se hvordan barnhehagebildene blir. Jeg håper fotografene greide å avlede henne litt midt i den verste glisingen... Men en ting er bra, hun har nektet å bli tatt bilder av i det siste, men nå er det veldig stas. Med en gang hun ser et kamera kommer supergliset frem.

Her er bilder fra bålkosen i ettermiddag.
dscf5167

dscf5164

dscf5174

Nå skal jeg ta et etterlengtet sveip innom blogger jeg ikke har fått lest på flere dager. Gleder meg allerede.
Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!

2 kommentarer

Divamamma

11.11.2009 kl.22:24

Åh, så fine bilder! Hehehe.. For en hjerteknuser du har!

Hilde&Tobias

11.11.2009 kl.23:51

Hehe, gleder meg til å se barnehagebildene ;) De er sikkert superfine, må jo være det med en sånn søt snuppe som gliser så pent:)

Virker som om dere koser dere på Frambu....

Skriv en ny kommentar

hits