Bleiekasting og en stk heldig Joe!

Da var klokken blitt over halv tolv og alt er pakket, leiligheten er shinet og jeg er trøtt. Det er så kjipt å komme tilbake til en rotete leilighet, så det måtte en skikkelig innsats til her. Særlig kjøkkenet. Jeg har en tendens til å samle opp uante mengder rot på den ene delen av kjøkkenbenken, den som skjuler seg bak kjøleskapet (ser den ikke fra stua). Nå er hele benken sprayet med Zalo Spray og til og med vasken har fått seg en omgang. Nå gjelder det å holde det sånn...

Jeg har egentlig ikke så mye fornuftig å komme med i dette innlegget kjenner jeg. Men jeg kan jo fortelle en artig hendelse fra i kveld. Litt etter at Alma hadde lagt seg hører jeg at noe mykt klasker i gulvet på soverommet. Etterfulgt av ei som roper "Giiiiii" (kanin). Man kan ikke sove uten kaninen, så jeg tusler inn for å plukke den opp. Men da jeg kommer inn finner jeg ikke noe kanin. Isteden finner jeg noe annet mykt ved den ene foten på senga. da jeg tar det opp ser jeg at det er en bleie. "hva i all verden" tenker jeg, hvordan har den havnet her??
Så tar jeg en titt på snuppa i senga, og da skjønner jeg at her popper det opp ugler fra mosen. For hun sitter der med et storfornøyd glis i ansiktet. Jeg slår på lyset og ser hva som har skjedd, min lille luring har tatt av seg både bleie og nattdraktbukse og sitter der storfornøyd og med rumpa bar.

Jeg skjønner jo at det sikkert er mye bedre å sove uten den teite bleien, men vi er ikke helt der når det gjelder å være helt tørr om natta enda. Hun sluttet med bleie på dagen i mai, og med bleie på duppen om dagen for en mnd siden. Nå ser det nesten ut som om hun begynner å bli klar for å slutte om natta. Jeg gruer meg egentlig litt, for det er ikke akkurat lite styr når man har et uhell i sengen. Og uhell kommer det til å bli i en periode. Tror nesten vi må ønske oss flere sengesett til jul jeg.

Så over til en gladnyhet, jeg har vunnet en farsdagsgave til Joe!!! :D
Miriel på Miriels Verden hadde en konkurranse der man kunne vinne et Dremel arbeidsbor til far i huset. man skulle begrunne hvorfor den man ønsket skulle vinne fortjente det.
Her er hva jeg skrev:
Hei. Flott konkurranse!
Jeg vil gi premien til Joe. Pappaen til datteren min. Han får ikke oppholdstillatelse i Norge fordi jeg tjener for lite (er student), så han reiser frem og tilbake fra Ghana for å være sammen oss. Det koster mye, så det blir ikke rom for å bruke penger på hva som helst. Bordet er perfekt for han, det er så lite at han får det med seg i kofferten tilbake til Ghana! Der han holder på å bygge et lite hus. :) Verktøyet i Ghana er stort sett i en skrøpelig tilstand, så dette hadde vært perfekt til han.
Han fortjener å få det fordi, hva skal jeg si, rett og slett fordi han fortjener det! jeg kan ikke se for meg at jeg skulle ha greid å reise fra Alma (datteren vår) for måneder i gangen. Men det må han. Derfor fortjener han en liten materialistisk ting som jeg er sikker på at kommer til å gjøre han kjempeglad:)

Jeg er alltid så redd for å virke sytete når jeg skriver om oss, det er jo ikke en ønskesituasjon (mildt sagt) men vi er alle friske og raske og skal derfor ikke klage som om det er verdens ende. Derfor ble jeg SÅ glad da Miriel valgte Joe som den som fortjente premien, for det gjør han virkelig! :)

Joe, this is for you ♥
arbeidsbordibruk300x200

Tusen, tusen takk Miriel!

3 kommentarer

Mona

09.11.2009 kl.10:46

Gratulerer med nok en premie! Du er jammen et lite lykketroll når det kommer til bloggkonkurranser. Blir fint for Joe å få litt nytt fint verktøy :0)

Yong

09.11.2009 kl.11:55

Så koselig! Jeg syns også at han fortjente den :-))

Stine

09.11.2009 kl.21:31

Vell fortjent ja! :))

Skriv en ny kommentar

hits