SinnaGuro.

Egentlig hadde jeg tenkt å skrive dette innlegget i formiddag, men jeg er veldig, veldig glad for at jeg ikke skriver det før nå. For saken er den at når jeg blir fryktelig skuffet og lei meg så reagerer jeg mange ganger med å være sint. Og i dag tidlig og en god stund utover dagen var jeg kjempesint. Å skrive et innlegg i sinne er aldri bra. Jeg var jo egentlig ikke sint, men hvem hadde skjønt det når det hadde lest det planlagte innlegget mitt?

Det som skjedde var at jeg fant en lapp i sekken til Alma i dag. Hanne hentet henne i barnehagen i går og hun hadde lagt en lapp som lå i hylla til Alma i sekken hennes. Lappen gjaldt barnehagefotografering, den skal foregå på mandagen klokka halv ti! Alma skal jo være borte fra barnehagen i hele neste uke.
Jeg ble SÅ skuffet at dere aner ikke. Teit kan det høres ut, men jeg har rågledet meg til barnehagebildene i ett år nå, helt siden hun begynte i barnehagen 1 desember i fjor. Da jeg så lappen fikk jeg ikke frem et eneste ord på lenge, jeg ble bare sittende å stirre på den. Og så ble jeg sint...

Jeg ble så sint at mamma ble en smule redd for at jeg skulle skjelle ut avdelingslederen, hun visste at jeg skulle på foreldresamtale samme ettermiddag. Jeg satt hjemme i stillhet og var egentlig veldig lei meg en god stund, så tok jeg en sjanse og ringte pasientreiser (som forøvrig tok en evighet, jeg ble kastet ut av køer og kom til feil folk og måtte ringe tilbake tusen ganger) og spurte om det værsåværsåsnill gikk an at jeg fikk gjøre om tidspunktet for flyreisen på mandag. De måtte ringe meg tilbake... Imens jeg ventet på svar var jeg med morfar og handlet spisestue og sofa på Bohus. Kom hjem etter to timer og hadde enda ikke fått telefon. Da ringte jeg dem. Heldigvis fikk jeg endret flyet! *overlykkelig*

Fotograferingen er halv ti, alma må reise senest halv elleve fra barnehagen, så da jeg hentet henne krevde jeg, ja, jeg spurte ikke, jeg krevde at de tok hennes portrett først og så gruppebildet av hennes avdeling. Men jeg var høflig altså. jeg skjelte ikke eller smelte det grann. Men det må være lov å si fra at man synes det er litt for dårlig at man ikke får beskjed tidligere enn en virkedag før fotograferingen skjer. Som den fine barnehagen den er, la de seg flate og beklaget at det hadde vært rot med beskjedene. Avdelingslederen ordnet det sånn at alma skulle bli prioritert først på sekundet. Det er derfor jeg liker barnehagen til Alma så godt. Alle kan rote litt av og til, men det er oppførselen etter rotet som teller. Avdelingslederen ble så lei seg for det styret jeg hadde hatt (satt seriøst i telefonen i flere timer) at hun sa at hun kunne høre om Almas avdeling kunne ta bildene en annen dag. Hun så nok på meg hvor viktig det var for meg å ha disse bildene. Men jeg hadde jo allerede booket om flybillettene våre.
Jeg mister den første halve dagen av kurset, men det får så være. Sikkert bare velkomstgreier allikevel. Det går nok bra.

Regner med at det er mange som synes jeg er überteit som tar sånn på vei at et par bilder. Men jeg kan ikke noe for det, mye betyr de for meg. Og nå får vi være med på dem, jippi!
dscf5103
Verdens kuleste (og litt uklare) bilde. Alma i bassenget i går, Hanne kaster henne i luften, og plopp ned i vannet :)

Nå er det natta her, har masse masse og ordne i morgen. Det er MYE som må pakkes ned når vi skal være borte en uke!

2 kommentarer

Penelene

07.11.2009 kl.00:14

Skjønner deg sååååååååååå godt!!! Husker mine små og bildene, det var såååååååå stas!!!!

PS::: ønsker meg ett ;-)

Hilde&Tobias

07.11.2009 kl.12:44

Jeg forstår det veldig godt, du er ikke teit i det hele tatt!! Jeg gledet meg også i nesten ett år, men sååå skuffet jeg ble. Synes det var en dårlig fotograf barnehagen brukte:( Tobias skriker på gruppebildet og portrettbildene var heller ikke så mye å skryte av:(

Det er ikke såååå veldig vanskelig å få lillemann til å smile og akkurat det burde en proff fotograf klare, spør du meg!!

Skriv en ny kommentar

hits