Lille "Du".

Det ble visst ikke noe innlegg i gårkveld. Sorryyyyyy. Fikk lagt ned Alma rundt syv, så var det en fight med "ikkaaaa" og "diiiiiss" hvertfall en halvtime og så var det tid for nettmøte i foreninga jeg er økonomiansvarlig. Like før møtet var over kom morfar inn døra, han driver på i leiligheten han har kjøpt her hele dagen lang. Han har fått marsjordre om å komme hit å sove om kveldene, ellers kommer jo mannen til å slite seg ut.
Etter nettmøtet ble det derfor kakaodrikking og tv-titting med morfar. Jeg har begynt å hoste igjen! Men siden jeg er møkklei av alt som heter forkjølelse, sykdom, snørr osv, ignorerer jeg glatt alt som har med dette å gjøre. Jeg kjører samme strategi på meg selv som man kjører på unger som er "farskat", de får ikke oppmerksomhet for negative ting. Immunforsvaret mitt skal derfor ikke få oppmerksomhet av meg lenger, kanskje det gir meg litt fred da. *krysse fingre og tær*

Jeg skrev tidligere i uken at vi har fått en ny person i huset, nemlig lille "Du". Alma har aldri sagt navnet sitt, eller, det kan være jeg som ikke greier å skille "Alma" fra "mamma" for hun sier noe sånn som "manma" noen ganger. Men, i forrige uke har hun plutselig begynt å kalle seg selv "Du".
Det ble nesten et hysterisk anfall da vi sa at morfar hadde bursdag på søndag. "neeeeeei, DU" hylte hun, samtidig som hun pekte på seg selv. Når vi ser på bilder av oss på dataen (favorittbeskjeftifgelse nr 1 når vi spiser frokost og kveldsmat) og jeg spør hvem som er der (når det er bilder av henne) sier hun "Du"! .. og peker på seg selv.
Det er "Du" som skal se på Pippi når vi kommer hjem fra barnehagen, og det er "Du" som eier lua som ligger på gulvet i gangen. Og sist men ikke minst, det er "Du" som har bursdag om to uker!

Ikke akkurat det kallenavnet jeg hadde sett for meg på henne, men hun er nå så søt da sjø, når hun ser på meg med morske øyne og peker på seg selv og sier "du", når jeg spør hva hun heter. Spør jeg om hun kan si "Alma" ser hun på meg med et oppgitt blikk og sier "DU"!!.. ;)

Borte-boooort.....
dscf5040

Titt-titt!!
dscf5041

Det er helt vanlig å ha campingstol på kjøkkenet, sant?
Søppelposen bak snuppa er beviset på at dette ikke er et oppstilt bilde....

Nå skal jeg se om jeg får ferdig et av prosjektene mine, jeg driver å lager Tøser.
Lurer du på hva det er, må du titte innom litt senere. :)

2 kommentarer

Heidi

05.11.2009 kl.15:41

For en liten engel du har, hun er helt nyydelig:) Herlige lille "Du", hehhe!

De er da festlige disse smaa! Gir oss mye aa le av, det er sikkert og visst. Marcus kom ogsaa med noen gullkorn ved matbordet i sted. Jeg og Salva satt og skulte bort paa hverandre og skulle til aa le, men saa maa man jo ogsaa ta dem seriöst da! Ikke alltid saa lett da.

Ha en fin dag:)

Penelene

05.11.2009 kl.17:08

Hihihihi lille Du ja... gleder meg til å se henne på mandag og nesten en hel uke fremover!!!!

Skriv en ny kommentar

hits