Dagens ord: "Neeeeei".

Nå er det endelig klart og sol ute. Det har vært tykk tåke siden i gårkveld, tåke er det skumleste som finnes! Jeg ferdes mye heller i mørket en sen kveld enn i tåke midt på dagen. Tåke er spooky, så forsåvidt passer det bra at det er tåke på allehelgensaften.

Krølle ligger ute i vogna og sover, mens jeg sitter og puster ut. Vi har hatt lekebesøk av "Bi-ii" i dag, og herrlighet hvor mye bråk det har vært. Min lille krølle har ikke hatt lekebesøk her på over to uker siden jeg har vært syk. Ergo er hun ute av trening når det gjelder å dele på lekene sine. "Neeeeei, Neeeeeeeeeei, NEEEEEI" har ljomet gjennom stua her i formiddag. Oh joy, for en hærrlig alder...
Det var sammenbrudd på sammenbrudd, tårer og snørr fløt i strie strømmer. Selvfølgelig skulle de to tøttene ha akkurat den samme leken, hele tida. Det var stille i perioder, da satt de og lekte hver for seg på hver sine ende av stua... Det er på tide å bli aktive på lekedater etter barnehagetid igjen skjønner jeg, her må det øves på å dele.

Rundt halv ett dro besøket, og da var Krølle så trøtt at hun satt på fanget mitt og hang. Det tar visst på å få anfall en hel formiddag. Men hun måtte vente litt til med å sove, for jeg oppdaget at vogna hennes ikke var her, den var ikke tatt ut av bilen min. Siden den er stablet oppå permoen har jeg ikke sjangs til å få den ut selv. Derfor passet det bra at Dodo ringte, hun var på vei fra kjøpesenteret og kom innom oss på hjemveien. Med seg hadde hun to gigantiske skillingsboller. Krølle kunne ikke legge seg før hun hadde tatt noen jafs av den ene. "nam nam nam" jublet hun vilt da hun fikk den i hendene.

dscf5086

Etter duppen må vi til kjøpesenteret og handle bursdagsgave til "Boffa" (morfar). Vi skal på middag til han i morgen. Og så må jeg kanskje handle inn litt godteri i tilfelle det plinger på døren i kveld. Hvis jeg da ikke tar fjorårets strategi igjen, jeg slukket alle lysene og satt her i mørket og så tv.. Jeg liker ikke Halloween jeg. Synes det er noe tull. Men jeg må vel bite i meg ordene mine når Krølle blir stor nok til å skjønne hva som foregår, da blir jeg vel tvunget til å gå rundt og ringe på dører med henne. Flaaaaut...

Nå er det te med honning, ha en fin helg alle sammen :)

2 kommentarer

Divamamma

31.10.2009 kl.16:56

:) Ha en fin fredagskveld :)

Yong

31.10.2009 kl.17:53

Wow - for en stor bolle, nam-nam! =)

Skriv en ny kommentar

hits