Desemberregelen er brutt.

Endelig tilbake i heimen etter to dager på kurs i Trondheim. Det har vært veldig lærerikt og trivelig, men jeg orker ikke å skrive om det nå, trøøøøøtt.
Den eneste årsaken til at jeg fortsatt sitter oppreist og ikke ligger godt plantet under dyna mi i senga er at jeg se FlashForward og True Blood. Fanden ta disse seriene som gjør meg hekta!!!..
..og alle mennesker som tipser meg om de samme seriene, noe som er det første leddet i en rekke hendelser som gjør meg avhengig. I dette tilfellet er min søster Hanne en av de skyldige. Damn you girl! *kiss kiss* ;)

Anyway, siden jeg ikke orker noe todagersreferat for øyeblikket, pluss at Flash Forward begynner hvert sekund (eller minutt), så legger jeg heller ut bilder av varpet jeg gjorde på tirsdag. Jeg skulle være med Hanne (tv-synderen) på Jysk, hun skulle kjøpe seg dobbeldyne. Når jeg gikk (kjørte) inn dørene på Jysk forsvant alle juleforsettene mine ut bakveien.
Man skal jo strengt tatt ikke kjøpe julepynt og stæsj før desember. Det har vært forsettet mitt i alle de år. Men, det er et stort men her. Hva skjer når jeg venter til desember? Jo, alle de fiiine tingene jeg har planlagt å kjøpe er utsolgt. Folk handler selvfølgelig når stæsjet kommer i butikkene, og da må jeg, som venter, ta til takke med restene. I år har jeg derfor brutt mitt eget løfte til meg selv, jeg har handlet julepynt i oktober! :D

dscf5078

Putene kostet 30 kr per stk! Lyktene 15 kr pr stk. Elgen bare måtte jeg ha, den er så søt! Filtpynten (som kostet 15 kr og 5 kr pr stk) har jeg tenkt å dekorere årets julekort med.

dscf5080
dscf5079
dscf5081

Det er alt jeg kommer til å vise av årets julekort! Noe må være hemmelig til de heldige utvalgte åpner postkassa en gang i desember :)

Nå er det tv-titting for harde livet, så senga. Vi tastes!

3 kommentarer

Divamamma

29.10.2009 kl.22:03

Åh, så mye fint:)

Yngvild

29.10.2009 kl.22:10

oooh, fine pepperkakefilt-ting! æ vil ha på kortan mine ogsååå :D når ska vi ha lagedag??? :)

thetravelbugslife

01.11.2009 kl.18:12

kor du har kjøpa??:)

Skriv en ny kommentar

hits