Guros rescue pack.

Når man er syk er det mye kroppspleie som nedprioriteres. Siden jeg har vært smådårlig i 2 uker ser jeg rett og slett ikke ut. Det har ikke hjulpet på utseendet at jeg ikke har kunnet bruke linser eller mascara pga øyekatarr. Jeg eier ikke farge på vipper eller bryn, så når jeg ikke har mascara i trynet ser jeg rett og slett likblek ut. Ingen konturer eller noe farge. Når jeg ble kvitt øyekatarren (i forrige uke) så kunne jeg ikke bruke mascaraen jeg hadde i skapet, den var jo sikkert infisert av øyekatarrbakterier. Og siden jeg ikke var i storform enda kom jeg meg heller ikke ut for å kjøpe ny. De siste linsene jeg hadde måtte også kastes, nå må jeg lære meg å bestille nye før det er tomt i pakken!!..
Jeg har derfor gått rundt i en uke og sett helt forferdelig ut. Jeg har måttet bruke briller! Jeg hater å bruke briller...

I tillegg til et miserabelt tryne har jeg blitt supertørr i huden. Det er kanskje ikke så lurt å helle innpå med brus istedenfor vann når man er syk.. Iskaffe og te er vel ikke akkurat det beste det heller.
Håret mitt er et kapittel for seg selv. Jeg blir blond som en bimbo om sommeren, uten andre hjelpemidler enn solen. Men så fort solen forsvinner er det ikke lyst det som vokser ut på topplokket lenger, det er mørkt kommunefarget hår. Det er frustrerende å ha en "naturlig" ettervekst skal jeg si dere, jeg er jo ikke selv skyldig i å skape den. For å ikke se ut som en vaskebjørn på hodet har jeg ikke annet valg enn å stripe det om vinteren. And now it was very much needed!

I går handlet jeg derfor inn ingredienser til Guros rescue pack.
dscf5064

Oliv-produktene har jeg ikke prøvd før, men siden de var et av de billigste produktene på Kicks, så prøver jeg dem. Jeg har ikke prøvd stripingen her før heller, blir spennende å se hvordan resultatet blir. Om vinteren er jeg en skikkelig antibac'er, og særlig når jeg eller Alma er syke, ellers er vi på den evige runddansen med å skifte på å være syke her.

Ellers kan jeg meddele at jeg ikke har fått en eneste bivirkning av svineinfluensavaksinen jeg tok i går. Nå venter jeg bare på at de utenom risikogruppene også får tilbud, da skal jeg sitte først i køen med Almaen min.
Kom på i går at jeg må finne ut om den vanlige influensavaksinen er kommet også, den vil jeg også ta. Men den blir bare til meg, ikke Alma :)

Nå tror jeg håret mitt er tørt snart, så nå skal det stripes. Wish me luck... whææææææ

4 kommentarer

Nina

27.10.2009 kl.13:47

Jeg hater også etterveksten min,kommunefarga.Skjønner hva du mener:)

Håper du får et bra resultat av stripinga!

Mona L

27.10.2009 kl.14:11

hallo. dere skal være lykkelig for at dere har farge der inne..;) jeg er så til de grader på vei til å bli ekte blondine........ noen kaller det grå.....

Vero

27.10.2009 kl.17:14

Æ fikk vanlig sesonginfluensavaksine å i dag...så den har nok komme ja!

Guro

27.10.2009 kl.18:45

Vero: Må vel still mæ i telefonkø igjen da. blæk..

Mona: Det sto på pakken at om man hadd mer enn 30% grå hår så va fargen uegna ;) Men æ kryssa fingran å håpa at det gikk bra læll :D

Skriv en ny kommentar

hits