Vaksinen er i boks!

Da var vaksinen tatt og jeg er strålende fornøyd. For dere som følger med bloggen min husker sikkert at jeg fikk anfall på torsdag i forrige uke da jeg fant ut at svinebøndene i kommunen skulle få vaksine før risikogruppene. Telefoner til kommune og legesenter var sirupsamtaler, ingen visste noe eller hadde peiling på hva som foregikk. Dama på legesenteret presterte til å med å ta feil av hvem som skulle bli prioritert ved første vaksinering. Litt merkelig at jeg, som er pasient må opplyse de ansatte om hvem som skal ha vaksinen først. Men uansett, etter mye om og men og mange telefoner ble det lagt ut på legesenterets hjemmeside at vaksinering av risikogruppene startet mandag 26 oktober fra 16-18. Utrolig nok ligger det ikke et ord om vaksineringen på kommunens hjemmesider. Det er litt for dårlig. Jeg ante ikke engang at legesenteret mitt hadde hjemmeside før de sa det til meg under den tredje mase-telefonsamtalen jeg hadde til dem.

Jeg var spent på om de ville vaksinere meg i dag, jeg går jo fortsatt på Apocillin for den mulige lungebetennelsen jeg fikk forrige helg. Jeg dro til legesenteret i formiddag, og de skulle ringe meg tilbake for helsesekretæren måtte snakke med legen om det. Jeg ventet, ventet og ventet. Telefonen min var stum som en østers. Da jeg var inne i barnehagen for å hente Alma i ti minutter, hadde de selvfølgelig ringt... Men i og med at de stenger inngående samtaler halv tre, og de ringte meg halv fire så var det umulig å få kontakt med legesenteret. Så da var spørsmålet, skulle jeg dra nedover på lykke og fromme eller skulle jeg vente til i morgen. Jeg dro. Det var laaaaaang kø der. Etter ei lang stund gikk tilfeldigvis legen min forbi, og noe motvillig svarte hun på spørsmålet mitt. Det er ikke akkurat en sprudlende lege jeg har skjønner dere. Tror aldri jeg har sett et eneste ansiktsuttrykk på henne faktisk. It's just blank. The face.
nuvel. Jeg fikk klarsignal og køen sneglet seg fremover. Så, etter evigheter kom jeg inn i den lille båsen foran ekspedisjonen. Og hva fikk jeg beskjed om? "Vi tar itj kort, det hær går utenom de vanlige tjenestan vårres".
What??!  I disse nymotens tider da kontantbetalerne er i et skremmende mindretall så tar de ikke kort? Seriøst, tar man ikke kort så kunne det vel ha blitt limt opp en liten notis om dette?!!?

Da jeg gikk ut av båsen for å ringe etter Hanne, som var hjemme og passet Alma, var det flere som føk ut av køen da de hørte hva jeg ba Hanne om. Alma og Hanne kom, Alma med en hel tallerken fiskegryte rundt munnen. Stakkaren hadde blitt revet fra middagsbordet. :)
Jeg fikk betalt mine 200 kroner og ble stukket i venstre arm. Måtte vente i 20 kjedelige minutter, og så dro jeg hjem. Og her sitter jeg, og føler meg ganske så vanlig. Spennende å se om jeg får feber til natten.
Det skal nok gå bra:)

Nå er det TopModel for alle penga, vi tastes!
dscf4950
"Ska æ ring for dæ mamma??"

3 kommentarer

Penelene

26.10.2009 kl.21:00

Hehehe godt du kom i mål til slutt da.. og fotomodellen din gleder meg meg masse masse til å treffe igjen snart!!! Herlige krølletrollet!!

Stine

26.10.2009 kl.21:26

Det var godt det ordnetseg til slutt, selv om det er irriterende med så mye frem og tilbake og om og men....

Fantastisk skjønn datter du har... Fint at hun kan ta noen telefoner for deg ;-)

Yngvild

26.10.2009 kl.21:43

Hihi nice top model style!! :D Æ har nu bytta bort legen din æ, satser på at den nye har ansiktsutrykk, og styrke i hilse-handa! :D

Skriv en ny kommentar

hits