Vaskeprosjekter og lørdagskos.

Jeg har hatt en oppvaskmaskinrensepakke i skapet i hvertfall et halvt år. I dag har jeg endelig fått rensket opp i maskinen. Det er helt utrolig at man ikke skal få gjort slike ting med en gang, men seriøst så har maskinen min aldri vært tom siden jeg kjøpte maskinrensen. Sekundet etter at den er tømt for rene kopper har det på mystisk vis hoppet inn hvertfall 4 skitne kopper, 5 glass og en haug med tallerkener. Jeg skjønner ikke hvem som skitner til koppene våre!.. Men nå er renseprosessen hvertfall i gang, blir spennende å se om det blir noen forskjell der inne.

I tillegg til oppvaskmaskinprosjektet har jeg et lite vaskemaskinprosjekt gående også. Ullklær er supert om vinteren, men herrlighet hvor mange maskiner man må vaske for å holde ullbeholdningen ren og pen! Ulltøyet skal såklart vaskes på ullprogram. I tillegg må det hvite ulltøyet vaskes for seg. Det vil si at jeg vasker klær med sånn ca 4 plagg i maskinen. Sløsing altså! Selv om jeg synes snuppa har greit med ulltøy foreløpig, så kan man ikke akkurat samle opp nok til en vaskemaskin. Tror hun har en 4 bodyer, 3 strømpebukser/longs, en tynndress, et tynt bukse/jakkesett, 2 gensere og selvfølgelig et lass med tynne og tykke ullsokker og votter/luer. Når det siste settet er på tøtta må de andre vaskes, så det sier seg selv at ulltøy vaskes ofte her i huset. Strømpebuksene blir tørket av hvis det kommer enkelte flekker på, men bodyene er bare nødt til å ha en helvask. Yoghurt over hele magen er ikke lett å flikke av.
Men, det er en veldig, veldig bra ting med disse ullvaskene mine, det tar ca 1 minutt å henge dem opp! Juhuu :)

Ellers så har vi hatt morfar/oldefar på besøk i helgen. Han skal flytte til byen vår om ei uke!! Det gjør nok ei lita snuppelure kjempeglad, det er veldig stas når han er her. Oldefaren kjøpte ei kjempefin lekekiste til snuppa da vi var en tur på kjøpesenteret i går. Jeg skal ta bilde av den når det er ryddig her ;)
Snuppeluren har fått det med å ikke sove når vi har besøk om kveldene. Da ligger hun og jabber og styrer i senga si. Og må stadig rope å bekrefte tilstedeværelsen til både mora og de besøkende. I går fikk hun komme opp og spise sammen mora og oldefaren, hun hadde jodlet i senga i to timer, og mora begynte å bli bekymret for om at hun var sulten. Da jeg spurte henne fra sofaen (soveromsdøra er rett ved siden av tv'en, så hun følger med på alt som skjer på stua): "Alma, e du sulten?", kom det et høyt og tydelig "JAH" fra soverommet. Som oldefaren sa, det svaret hadde vi nok fått enten hun var sulten eller ei... Men tøtta kom opp, satt i stolen sin sammen oss foran tv'en og langet innpå med kylling, ris og grønnsaker, samtidig som hun klappet og heiet på de i "Skal vi danse". Hun var rett og slett i storform. Utrolig nok protesterte hun ikke da jeg la henne, men hun sovnet ikke i senga si før halv elleve...
Av den grunn nektet jeg henne å stå opp da hun ville opp klokka sju i mårrest. Jeg vet hvordan hun blir om hun ikke får sine tolv timer med søvn om natta. Jeg greide å lure henne tilbake til puta, og vi sov til halv elleve!
Jeg skjønte ingenting da vi våknet.

Jeg har barnefri et par timer nå, supergodt! Driver og rydder og flytter litt på pyntestæsjet i stua. Det gjør jeg alltid når jeg har tid alene her. Jeg greide ikke å styre meg, kjøpte to telysestaker på Kremmerhuset i går... Jeg som ikke skulle kjøpe noe før advent!!... Fy...
Nå er maskinrenseprosessen min ferdig!
Ha en fortsatt fin søndagskveld alle sammen :)
dscf4877
Ull er gull! Og grøt er gooooodt....♥

2 kommentarer

Luckyduck

25.10.2009 kl.18:16

Åååh, så gulli. :D :D:D

Stine

25.10.2009 kl.19:04

Utrolig søt :)

Skriv en ny kommentar

hits