Guro S er meget, MEGET pissed!

Jeg hadde opprinnelig det innlegget i hodet mitt nå. Skulle bare kikke innom nettavisene først. Og dermed ble jeg så eitrende forbanna at jeg ikke greier å konsentrere meg om innleggsskriving. Bare dette klage/irritasjonsinnlegget.

Hva gjorde meg pissed? Joda. Jeg leste tidligere i lokalavisen at risikogruppene får vaksine fra 2 november her i kommunen. Bare den beskjeden gjorde meg forbanna. Her går helsemyndighetene ut og advarer mot influensaen gang på gang, også har ikke kommunen organisert sprøytestikkingen enda? Sorry meg, men det er for dårlig. Alle har visst at vaksinen kommer i midten av oktober, start planleggingen tidligere, det er innbyggerne deres det går ut over!

Men ikke nok med det. I dag leste jeg at siden det er brutt ut så mye svineinfluensa blant grisebestandene rundt omkring her, så skal svinebøndene og folk som jobber eller er nær svinefjøs få vaksinen på MANDAGEN!!!!! ?????
Min lille kommune finner det tydeligvis helt greit å følge sin egen rangering på hvem som skal få vaksinen, men jeg sier bare en ting; når de driver på sånn så tenker de ikke på at de kommer til å få et jævl** bråk med Guro S!
GJETT om jeg skal ringe dem i morgentidlig?!?

Én kommentar

Mona

23.10.2009 kl.19:00

Heia Guro!!!

Stå på!!!

Skriv en ny kommentar

hits