Oktoberengler.

Jeg og Yngvild hadde lagedag på lørdag. Yngvild hadde store ambisjoner om å lage julekort, mens jeg egentlig ikke hadde ambisjoner om noe som helst. Jeg er ute av trening når det gjelder å være kreativ, rett og slett. Men jeg bestemte meg for at jeg skulle male et brett jeg har, kjøpt på ikea for lenge siden, det er svart og jeg er litt lei av det. Siden det tross alt er kjøpt på ikea, fant jeg også ut at det ikke var det store problemet om jeg føkka det opp totalt, jeg betalte sikkert en skikk og ingenting for det.

Som den elendige fotograf jeg er, så tenkte jeg selvfølgelig ikke på å ta et før-bilde av brettet der man kunne se hvordan det så ut når det sto på bordet mitt med stæsj på. Men her er ihvertall et bilde fra da jeg nettopp hadde satt igang med forvandlingen. Jeg kjøpte halvblank hobbylakk på Panduro, og rullet det på i to lag. Rullen gjorde at det ble litt tekstur på brettet, det var jo glatt som en rutsjebane fra før.
dscf4998

Etter to strøk med maling var brettet helt sølvfarget. Men et hint av svart gjennom malingen noen plasser. Litt kjedelig spør du meg, så jeg tok en hvit serviett, rev den opp (den var 3-lags) og la ett lag på brettet og hadde på decoupage-lim. Når det var tørket hadde jeg på enda et lag med lim.
Og voila, jeg fikk akkurat det brettet jeg ønsket meg!

dscf5013

dscf5014

En litt "slitt" look. Man kan få det mer hvitt ved å bruke to lag av servietten istedenfor ett som jeg brukte. Juleenglene jeg også laget på lagedagen har fått midlertidig bosted på brettet. Men det er vel egentlig ikke lov å ha frem julepynt før i desember.... Men jeg synes de er så søte!
dscf5017

Jeg er fornøyd! I tillegg til engler og brett malte jeg boksavene a-l-m-a i sølv. De skal henges opp på døren hennes, men jeg må bare få malt døren først. Maling av dører, det er kjedelig det!

5 kommentarer

Perla

20.10.2009 kl.19:22

Så fine de ble:)

Yong

20.10.2009 kl.22:02

Så fint - skikkelig koselig :)

Penelene

20.10.2009 kl.23:45

Jeg ønsker meg veldig veeeeeeldig sånn søte engler til jul altså :-)

Laila

21.10.2009 kl.16:20

engler er ikke julepynt - de er guds gode brudb bringere - hele året rundt! så de kan sttå fremme.

jeg har oxo et sånt par. fiiine:)

thetravelbugslife

22.10.2009 kl.14:18

Saa flink du er;) Synes brettet ble kjempe fint!!;) Og bra aa hoere at legetimen din var alt for alvorlig;)

Skriv en ny kommentar

hits