Ferdig!

Det var mange som gjettet riktig på hva det var jeg drev med i går, jeg fornyet lampeskjermene over spisebordet! Jeg har egentlig aldri likt de lampeskjermene. Da jeg kjøpte dem var planen å droppe den trefargede tingen som var rundt glasset. Men planen min slo feil. Jeg skulle jo såklart ha testet hvordan det ble på butikken, for saken var den at de ble to lyskastere når det ikke var noe rundt glasset.

Da jeg drev (eller, driver jo fortsatt..) med å trekke om spisestuestolene mine, kom jeg på den briliante ideen om at jeg skulle bruke litt av det hvite stoffet jeg har underst på setene (det ytterste stoffet er nemlig hvitt det også, så man ser gjennom om jeg bare har ett lag) , og klippe ut litt av mønsteret på det stoffet som er ytterst på stolene og lime alt på lampene. Siden det er myyyye morsommere med prosjekt man kan bli ferdig med på en dag, svitsjet jeg rask over fra stoler til lampeskjermer ;)
Nå må jeg bare beklage de dårlige bildene, men kameraet mitt har rett og slett visse begrensninger. Det er ikke så veldig bra har jeg funnet ut.
dscf4938
Herrlighet hvor møkkete glasset er på den lampen jeg ikke har pusset....

dscf4941
Jeg har gjort det veldig enkelt. Har ikke sydd en søm, syntes det ble litt tøft med røffe ender. Blomstene er klipt av stoffet og limt rett på.

Og dommen er???

6 kommentarer

Yong

11.10.2009 kl.00:17

Veldig orginalt og knalltøft! =)

Vero

11.10.2009 kl.14:24

Kreativt å fint :)

Yngvild

11.10.2009 kl.22:00

du blir jo bare mer og mer kreativ! glæder mæ til lagedageN!!! Vero, kommer du? :-)

Yong

11.10.2009 kl.22:42

SV; Uff, da syns jeg faktisk litt synd på dere...Kanskje det hadde vært en god business ide...antar at det er fler enn deg som liker sushi der :)

Vero

11.10.2009 kl.23:16

Æ kjæm hvis æ får strikk å itj må gjør nå ainna :)

thetravelbugslife

16.10.2009 kl.00:09

Så kreativ du e!!:) Æ syns dem blei kjempe tøff :D og søt :)

Du har i grunn rett ang mandlan, æ e bare redd for smertan som kommer i etterkant, men som pappa sa... d e en uke av live mitt ;)

Skriv en ny kommentar

hits