Vriene kjøkkenstoler og playdate.

Nå er forhåpentligvis den siste kvelden med malingslukt i stua over. Jeg har tatt det siste (tror jeg) strøket på IKEA-krakken min. Den er blitt like lyseblå/grå som flisene og kjøkkenstolene. Nok er nok, nå blir det ikke flere ting i samme farge. Kjøkkenstolene tar forresten mye lengre tid enn jeg trodde. Det er sånn ca 13400 stifter på hver stol som må tas av. Hanne har holdt på i flere timer i dag, og er kun ferdig med en stol. Det er ikke fordi hun er utrolig treg, men rett og slett fordi stiftene står så tett og sitter så hardt at det er et møkkaarbeid å få dem av. Etter en stol var det så mange stifter i stifte-skåla:
dscf4912

Nå er hvertfall sete- og ryggtrekket av en stol, så da kan jeg begynne å lage mal til det nye trekket i morgen. Jeg var til ei venninne og fikk inspirasjon til en smart løsning i går. Blir spennende å se om jeg er proff nok til å få det til. En ting er hvertfall sikkert, jeg er møkklei av å bruke vinglete krakker ved spisebordet nå! Det er skikkelig ubehagelig å sitte på. Vi prøvde oss på å ta middagen ved stuebordet en dag, men det funket dårlig for snuppa, hun ble bare vill og vanskelig å holde i ro. Håper, håper, håper jeg rekker å få ferdig to kjøkkenstoler i morgen.

Ellers har dagen vært helt grei. Etter barnehagen dro vi og handlet på Coop Extra, min favorittbutikk :) Så dro vi hjem, jeg laget fiskegryta mi, både Hanne og Alma spiste masse, så jeg tror de fortsatt liker den. Etter middagen skulle Alma se på "bissss", så jeg satte på dvd'en. Men så fant jeg ut at vi skulle høre om naboen oppi gata var hjemme, og det var de, så vi dro på lekebesøk der isteden. Alma er helt vill etter "bii-iii" som hun kaller henne. Hun er ett år gamlere enn Alma. Hver gang vi kjører forbi huset blir snuppa helt vill, "biii-iii, BIII-IIII" roper hun høyt. Stas å være sammen med "stor-jenta" ja :)
Jentene spiste kveldsmat sammen, og etterpå lekte de med duplo. Forholdsvis uten å krangle.. ;) Det er nemlig vanskelig når begge tøttene skal ha den samme tingen til enhver tid. Eieren verner selvfølgelig om sine eiendeler, mens den besøkende gjerne vil verne om nye leker som krysser ens vei. Alma har ikke interessert seg noe særlig for Duplo før, men nå tror jeg vi må investere i noen klosser. Hun har litt, men samlingen må nok utvides for at den skal bli interessant. Enda en ting vi kan sette på ønskelisten til toårsdagen.

Nå skal jeg så smått tenke på å finne senga. Regner med at jeg kommer til å vri meg i irritasjon over mine manglende sykunnskaper når jeg skal sette igang med stoltrekkene i morgen, så jeg trenger all den søvn jeg kan få.
God natt!

Én kommentar

Yong

05.10.2009 kl.23:12

Så flinke dere er! :-))

SV; Ja! Hadde jeg ikke vært så pinglete, så hadde jeg slått til. Bare å sende en slik melding fortjener egentlig en date... :-)))

Skriv en ny kommentar

hits