I'm bringing (sexy?)sofadancing back! :D

Mandagsmorgenene mine er daffe. Rett og slett. Jeg har ikke nok BPA-timer til å ha assistent hver helg, så mandagene hviler jeg ut etter actionfylte dager. Det går ikke an å sitte i ro når man har en soon-to-be toåring i huset. Det er hvertfall sikkert. Jeg ville ikke ha byttet bort helgene våre for alt i verden altså, å tilbringe tid alene med snuppa mi er ubetalelig. Men jeg har ikke mulighet til å ta meg igjen i løpet av dagen, så når kvelden kommer er vi like skutt begge to.

Etter å ha sendt snuppa til barnehagen har jeg ledd til Alle elsker Raymond og Kongen av Queens, sett halvveis på Dr. Phil mens jeg spiste frokost, og har nå slått opp pc`n mens jeg drikker en kopp te og ser på Oprah. Den daffe følelsen min forsvant som dugg for solen da jeg oppdaget at JUSTIN TIMBERLAKE er med i dag!!! The coolest person ever!

He's hot hot hot! Med en gang de begynte å spille "Sexy back" satt ikke jeg henslengt i sofaen lenger. Heldigvis driver Hanne med vask av badet, ellers hadde hun fått seg en god latter. Jeg er ikke veldig elegant nå jeg sitte-danser. Men jeg fikk meg derimot en megalatter, Justin (vi er på fornavn vi serru) har laget en morro-parodi sammen med Beyonce, Single Ladies er sangen. Se og le!I tillegg til å rocke på røven og kikke på Justin, ble jeg påvirket til å få lyst på jeansene Justin er med på å designe. William Rast heter merket, de så skikkelig stilige ut! Take a look here. Ikke overraskende at Justin er kåret til Amerikas mest velkledde mann. I like :)
Etter å ha sett og hørt på Justin nå har jeg innsett følgende; jeg trenger ei skinnjakke! Helst i går.

Et knippe av Justins gulle gode sanger. Jeg elsker alle jeg (nesten hvertfall), men for å forhindre at dette blir verdens lengste innlegg kunne jeg ikke legge ved alle sangene hans. SexyBack er den beste, ingen tvil!Sist men ikke minst, Justin as the ginger bread man! Ingen andre enn Ellen greier dette :)

2 kommentarer

Hilde&Tobias

05.10.2009 kl.14:11

Haha..dritkult:)

Ang mandager, sånn har jeg det også, som oftest og jeg er egentlig frisk & rask. Eller...egentlig ikke:( Ikke nå...

Toåringer i hus ja, det har jo jeg nå vettu...morro...og krevende. Men alle aldre er krevende på sin måte;)

Yong

05.10.2009 kl.16:04

Så deilig med slike morninger, skulle gjerne hatt en slik morgen i uken :-) Grunnen til det kunne jeg vært foruten da... Ha en fin dag! :-)

Skriv en ny kommentar

hits