So last year.

Det sies at man vokser med foreldrerollen (eller i den??) og blir mer og mer sikker ettersom tiden går. Jeg er enig til en viss grad. Man føler at man mestrer en ting, men så går plutselig utviklingen i en rasende fart og vips har man kommet til neste steg, og da er man like grønn på nytt. I tillegg til bareneoppdragelsen er det tusenvis av andre ting man skal være oppdatert på til enhver tid. En av de tingene jeg synes er vanskelig, er å vite hva man skal investere i hele tiden. Som nå, har Alma gått med støvler i en mnd (det har regnet i en mnd, minst, her..), men når skal man gå over til neste steg på skofronten? Og ikke minst, hva er det neste steget? Vintersko eller en mellomting mellom støvler/vintersko?
Jeg har småsnoket i garderoben på barnehagen for å se hva de andre barna har på føttene. I det siste har jeg sett at støvler er byttet ut med cherrox. Dermed dro vi på cherroxhandel i går.

Jeg har ikke peiling på cherrox, og hva man skal se etter når man kjøper det. Skoringen hadde mange hyllemeter med arten, men det beste av alt; det sto ei mor og datter der og prøvde sko. Jeg tok den gode gamle metoden min, jeg sto og observerte hva de valgte, før jeg plukket ut noen Alma kunne prøve. De som sto der fra før fortalte meg at de skoene som sto til venstre var fjorårets modell, så de kostet bare 150 kr. De til høyre var årets modell og kostet 300. Jeg er virkelig ikke opptatt av hvilken årsmodell skoene til Alma (eller meg selv for den saks skyld) er, så vi tok så klart et par til 150 kr. Et varp spør du meg! Se så fine (så fine et par cherrox kan bli):
dscf4907

Nå skal snuppeluen min bli god å varm på føttene! Er tydelig at snuppa mi blir stor jente, for nå måtte vi ha str 23.
Hvis du lurer på hva som var forskjellen på fjorårets og årets modell av cherroxene fra SKOfus? Jeg aner virkelig ikke, de så helt like ut for meg.

Én kommentar

Hilde&Tobias

03.10.2009 kl.22:29

Me like last year :)

Er heller ikke veldig opptatt av at det skal være årets modell, faktisk kan fjorårets være finest ;)

Skriv en ny kommentar

hits