Svømming.

Jeg sitter og venter spent på True Blood. Hvorfor må de sende serien så sent?! Fra halv elleve til halv tolv er i det seneste laget for meg altså. Særlig når det er torsdag vi snakker om, småbarnssvømmingen tar på en utrent skrott.
Speaking of, jeg tok med kameraet i bassenget i dag. Siden både jeg og Hanne badet ble det ikke mange blinkskudd. Å ha kamera på bassengkanten i en plastpose, å prøve å fikle det opp nå og da for å ta bilder, samtidig som man ikke må ta for mye på det, for da blir det vått, er ikke enkelt. Men her er da noen bilder:
dscf4881
Ei spent snuppelure sitter å venter på å få komme i bassenget samtidig som hun følger nøye med på babygruppen før oss. De synger nemlig "bæ bæ lille lam".

dscf4888
Vi er igang! Og snuppa har begynt å samle opp det som flyter forbi oss.

dscf4889
Dagens første hopp fra kanten. Eller "popp" som Alma sier.

dscf4893
"Tanteeee, jeg vil ha den også"!!

dscf4894
Da har snuppa sikret seg lekene hun ville ha. Veldig viktig å verne sine leker med omhu. Det kan jo hende noen av de andre barna kan vise en interesse for dem. Bare så synd at når man har armene fulle av leker så er det veldig vanskelig å reise seg. Så der lå hun.. ;)

Egentlig var planen at jeg skulle male et strøk på kjøkkenstolene i kveld. Men sløvheten satte inn etter at Alma var lagt ned, og i tillegg har det siste lyset i lysekronen min gått, så det er rett og slett for mørkt her til å male. Jeg finner ikke de pærene jeg har i lysekronen lenger, og som den gjerrigknarken jeg er nekter jeg å kaste en lyspære som virker. Derfor har jeg ventet på at den siste lyspæren skulle gå før jeg kjøper nye. kan jeg endelig bytte ut alle.
Forhåpentligvis holder det med to strøk på stolene, så da blir jeg ferdig i morgen uansett.

Fem minutter til True Blood begynner, nå må jeg innta lenestolen. Slenger med et bilde av snuppeluren min fra i morges da vi spiste frokost. Hun krevde at jeg skulle ta bilde av henne. "Biijje" satt hun og ropte. Da var ikke mora vanskelig å be:)
dscf4877

3 kommentarer

Vero

02.10.2009 kl.03:05

<3 Æ vil å bad å ta bilde av snuppa :)

02.10.2009 kl.07:05

Ser ut som hun koste seg. Kjempe søt!

Janet

02.10.2009 kl.08:06

ÅÅÅÅ så søt jente...

Skriv en ny kommentar

hits