Et innlegg uten innhold..

... sånn på slutten av kvelden. Jeg glemte å si i det forrige innlegget at møtet i dag ble utsatt. Typisk. Fikk mld i ti-tiden i mårrest om at en av de som skulle komme var blitt syk. Uvisst når neste møtedag blir, men jeg håper det ikke er altfor lenge til.
Glemte også å fortelle at jeg har fullført enda et prosjekt i dag. Det er så lite at det egentlig kan kalles et halvt prosjekt. Jeg har sydd en slags gardin til lillevinduet mitt på stuen. Brukte gardinwire (heter det det?) og et tynt litt gjennomsiktig stoff. Skal ta bilde når jeg har fått arrangert alt som skal settes på plass i hyllene der. Nå er det megarotete.

Spakvelden min gikk rett vest, jeg ble sittende å se på dokumentaren om K2. Det eneste jeg rakk var å farge øyenbrynene. Det gikk på en måte rett vest det også, for jeg glemte en essensiell ting, ha på fet krem på huden rundt. Ellers får man farge på huden rundt. Det gjorde jeg. Not nice. Får ta en scrub å se om jeg får av noe etter at jeg har sendt Alma til barnehagen i morgentidlig.
For å slenge på noe enda mindre interessant så kan jeg fortelle at jeg har dilla på brødskive med leverpostei og agurk for tiden. Og det må være denne leverposteien;

leverpostei
Nå hører jeg noen som roper på "ikka", er vel bare å reise seg det. "Ikka" er nemlig drikke. Krølletrollet har fått det for seg at man skal drikke sent på kvelden etter at man har lagt seg. Hun blir servert en gang pr kveld, mer godtas ikke av den strenge mora.
God natt kjære lesere :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits