En engasjert seer og snille NSB.

Nå sitter jeg og ser på TvNorge og er lettere oppgitt. Dokumentaren om åttlingemoren Nadya svirrer over skjermen, hun som hadde seks barn fra før vet dere. Da er det jo bare helt naturlig at man setter inn åtte embryoer i livmoren. Særlig når man er singel, uten jobb og bor hjemme hos mamma! Yes.
Jeg har sett noen episoder fra da hun besøkte Dr. Phil fra før av. Jeg må si jeg var veldig imponert over hvor tålmodig han var med henne. Dama er jo ikke riktig rett navla. Man ser, og hører det når hun snakker. Det er akkurat som disse folkene på luksusfellen, de vil bare ha, ha, ha og ha. Uten å tenke på at det koster, og at å bruke for mye penger har konsekvenser. Det samme problemet har Nadya. Bare så synd at det er barn hun vil ha, og ikke ting. Det gjør jo saken et par, tre, ti hakk verre spør du meg.

Ellers er det ikke stort å berette fra heimen. Fridag fra barnehagen siden det er onsdag, 4 grader og regn ute, altså vi har vært mest inne. Hanne og Alma tok en gåtur til byen for å hente en pakke på posten i formiddag. Da gjorde NSB Almas dag ti hakk bedre. Da de trillet over jernbanebrua så Hanne at et tog var på vei bort fra perrongen på togstasjonen (den ligger ca 100 meter unna brua). Hun løftet opp Alma så hun fikk se. Da toget nærmet seg vinket Alma til toget, og togføreren vinket tilbake! Og da toget kjørte under brua de sto på tutet han til dem! Alma hadde brølt av fryd:) Hun elsker tog. Og busser.

Ja! Nå kom jeg på enda en ting jeg så på tv i kveld som jeg ergret meg over. Forbukerinspektørene, noen som så det? Jeg sier bare en ting, Frelsesarmeen og Fretex; skjerp dere! Det er flaut, flaut, flaut, flaut, flaut, flaut, flaut!
Nå vurderer jeg faktisk om jeg skal ta meg en liten hjemmespabehandling. Jeg skriver "faktisk" fordi det er månedsvis siden jeg har tenkt tanken på noe sånt. Så det er kanskje på tide, ikke sant huden min?
Yes, ansiktsmaske og scrub it is. See ya!

dscf4849
Bading er toppers! Særlig når mammaen bader sammen med Krølletrollet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits